Tantangan palatihan anyar pikeun Apple Watch dina bulan Pebruari

Kalayan datangna Taun Baru Imlek ti 1 dugi ka 15 Pebruari di Asia, perusahaan Cupertino bakal ngaluncurkeun sababaraha tantangan pelatihan énggal pikeun pangguna Apple Watch. Dina rasa ieu, éta leuwih ti kamungkinan yén Imlek tangtangan Taun Anyar ngan sadia di Cina jeung nagara Asia Wétan lianna.

Kabeneran aya jenis ieu «Apple Watch Activity Challenges» motivates pamaké kurang aktip pikeun meunangkeun medali, stiker jeung badge nu disimpen dina bagian "Tantangan Edisi Terbatas" anu aya dina aplikasi "Kabugaran".

Taun Anyar Cina caket sareng tangtangan énggal

Dina kasempetan ieu ngagungkeun taun lunar anyar, firma netelakeun jinis latihan atanapi kagiatan anu dipikabutuh pikeun meunang prestasi anyar:

Saimbang usum rélaxasi ieu sareng latihan sakedik. Ngalakukeun latihan naon waé sahenteuna 20 menit antara 1 Pébruari sareng 15 Pebruari pikeun kéngingkeun hadiah ieu. Log latihan anjeun nganggo aplikasi Workout atanapi aplikasi naon waé anu nambihan latihan ka Healt

Di sisi anu sanés, di Amérika Serikat sareng kamungkinan di nagara-nagara sanés, Apple ogé bakal ngaluncurkeun tantangan kagiatan anu disebut: Tantangan Unity Taunan, ieu biasana dilaksanakeun ti 7 nepi ka 28 Pébruari. Salila taun katukang sésana diwangun ku nutup cingcin gerakan pikeun tujuh kali sakaligus, jigana taun ieu 2022 bakal sarua. «Ieu bulan datang, hayu urang ngahargaan sajarah hideung jeung kasampak maju ka hareup urang babarengan.» Oge nunjukkeun yén tantangan ieu éksklusif pikeun hiji waktu jeung teu aya hubunganana jeung nu dilaksanakeun bulanan dina aplikasi Kabugaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.