Tesla Insinyur Ngagabungkeun Tim Ngembang Apple ngeunaan Ahli Mobil Otomatis

mobil tesla

Apple parantos nyéwa kapala insinyur ti pabrik mobil listrik Tesla Motors Inc., numutkeun tulisan ku LinkedInsalaku bagian tina usaha Apple ngawangun tim ahli nyetir otomatis.

Profil LinkedIn Jamie Carlson nunjukkeun yén anjeunna parantos ngantunkeun Tesla sareng ngalih ka Apple. Sahenteuna batur genep insinyur kalayan pangalaman dina pamekaran téknologi sareng sistem nyetir nyalira parantos ngagabung sareng Apple, numutkeun propil LinkedIn na. Usaha pikeun ngahontal tujuh jalma ieu henteu hasil sareng Apple nolak koméntar..

LinkedIn

Numutkeun ka sumber aranjeunna parantos nyarios éta Apel nuju ngembangkeun mobil sareng anjeunna diajar éta téknologi nyetir diriTapi teu jelas naha anu ngadamel iPhone ngagaduhan ideu pikeun kandaraan anu tiasa nyetir nyalira.

Ti saprak Januari, Apple parantos ngupahan Megan McClain, kuno Insinyur Volkswagen ngalaman dina nyetir otomatis, jeung Vinay palakkode, panaliti lulusan di Universitas Carnegie Mellon, pusat panalungtikan pikeun nyetir otomatis. Dina Agustus, Apple ngiring Xianqiao Tong, insinyur anu ngembangkeun perangkat lunak visi komputer pikeun sistem bantosan supir di pembuat microchip Nvidia.

Wall Street Journal parantos ngalaporkeun yén Apple nyéwa Paul Furgale, tilas Wakil Diréktur Laboratorium Sistem Otonom di Swiss Federal Institute of Technology awal taun ieu. Sareng jumlah kontrak teras-terasan.

Disebut sistem bantosan supir canggih, atanapi ADAS, nanganan tugas sapertos ngajaga kandaraan dina jalur atanapi nyetir nyalira. Numutkeun propil LinkedIn Carlson, Carlson ngagabung sareng Apple dina bulan Agustus dina posisi anu henteu dikenal dina grup proyék khusus.

Émutan abdi nuju siap-siap pikeun naon anu gemuk Apple, sanaos sigana bakal butuh waktos pikeun nunjukkeun hasilna. Tapi ku jumlah artos anu aranjeunna gaduh aranjeunna tiasa maju sakumaha anu dipikahoyong. Urang ngan ukur tiasa ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.