Tingali kumaha lagu dirékam sareng MacBook Pro M1

donor

Mary spender, Panyanyi-penulis lagu Inggris anu sering ngagunakeun YouTube minangka sarana nyebarkeun musikna, nembé nerbitkeun pidéo énggal ngeunaan lagu énggal anu nembé diciptakeun.

Hal lucu ngeunaan vidéo éta nyaéta ngarékam lagu énggal didamel ngan ukur sareng éksklusif ngagunakeun lagu anyar na. Macbook Pro M1, ngagunakeun mikropon nu incorporates laptop Apple. Sareng henteu aya sora ti kipas MacBook, anu henteu kantos ngamimitian. Naha Apple aya hubunganana sareng nyebarkeun pidéo? Kuring bet kitu...

Mary Spender mangrupikeun panyanyi-penulis lagu lepas anu kasohor di Inggris, anu sering ngagunakeun YouTube pikeun publicize téma anyar maranéhanana. Jaman ayeuna mah, ngan saeutik pisan pikeun bisa ngarang lagu, jeung ngarékam ku sora "alus".

Saeutik salaku MacBook Pro tunggal. Éta naon unik anu parantos nganggo Spender pikeun nyusun sareng ngarékam lagu énggal na. Anjeun malah teu acan nyolok kana mikropon profésional. Anjeun parantos nganggo anu aya sareng laptop.

Jeung kabeneran aya nu keur disada geulis alus. Ieu kudu ngomong yén dina henteu waktos anu has kipas angin internal nu biasana refrigerate laptop, saprak dina sakabéh sési ngarékam, iraha wae ieu dimimitian.

Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamajukeun fitur MacBook Pro 14 inci sareng 16 inci anyar sareng prosesorna. M1Pro y M1Max yén Apple dileupaskeun bulan kamari. Kuring henteu terang naha kuring nampi kesan yén Apple aya di tukangeun ideu pidéo ieu.

Atoh, panasaran kumaha ayeuna musisi di sakumna dunya peryogi pisan sakedik infrastruktur pikeun tiasa ngarang sareng ngarékam kalayan kualitas anu saé, tanpa kedah gumantung kana studio rékaman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.