Upami anjeun nuju liburan ku pesawat, pasang AirTag dina koper anjeun bisi

Airtag

Kuring nyangka yén anjeunna Airtag éta hiji-hijina alat Apple anu anjeun mésér sareng ngaharepkeun anjeun henteu kedah nganggo éta. Rada inconsistency pikeun hiji alat éléktronik, komo deui lamun eta boga apel layar-dicitak, tapi nya kitu. Éta sapertos nalika anjeun nyandak asuransi mobil anjeun. Anjeun ngalakukeunana pikeun kasalametan sareng katengtreman pikiran, tapi ku harepan anjeun moal pernah kedah nganggo éta.

Janten upami anjeun pangguna Apple sareng a iPhone iPad atawa Mac sareng anjeun badé angkat dina liburan usum panas ieu ku pesawat, pikirkeun kamungkinan koper anjeun dikontrol upami anjeun ngaitkeun atanapi nempatkeun AirTag di jerona. Pikeun sabaraha saeutik eta waragad, éta bisa meunang anjeun kaluar tina kasulitan, sarta sanggeus lalampahan geus réngsé, Anjeun bisa make eta salaku keychain atawa mawa dina kantong anjeun. Langkung saé nyegah tibatan ngubaran.

Di imah kami opat anggota kulawarga, sarta pas Apple dibuka AirTag dina 2021Kuring meuli sabungkus opat, pikeun urang masing-masing. dua budak awéwé, pamajikan kuring jeung anak kuring, biasana mawa eta disumputkeun dina kantong maranéhanana, sarta dua budak, budak kuring jeung abdi, hooked on konci.

Sareng salami ieu, ngan ukur budak éta, kusabab pamuda pamudana anu goréng, parantos kaleungitan konci sababaraha kali sareng gancang nempatkeunana di tempatna. iPhone hatur nuhun kana AirTag. Upami kuring leres-leres kaleungitan aranjeunna, ngan ukur biaya pikeun ngarobih konci di bumi parantos ngarugikeun kuring langkung seueur tibatan anu kuring nyéépkeun deui dina AirTags, janten aranjeunna parantos diamortisasi.

kana koper

Sarta dina bulan Agustus urang bakal balik dina pakansi, sarta kami kudu nyandak pesawat keur indit, sarta séjén pikeun balik. Janten masing-masing urang bakal klip atanapi nyimpen AirTag anu saluyu dina na koper. Mudah-mudahan kuring henteu kedah nganggo aranjeunna. Tapi lamun hanjakalna pausahaan maskapai leungiteun koper a, sahenteuna urang bakal bisa nyaho dimana eta, naha di bandara miang, bandara datangna, atawa lamun eta geus salajengna dikirimkeun ku kasalahan ka traveler sejen, nu ogé biasana kajadian.

Tah ti dieu urang mamatahan nu ku euro 35 naon hargana, mun anjeun geus boga iPhone atawa iPad, jeung anjeun bade nyekel pesawat poé ieu, meunang hiji, Aktipkeun, sarta nempatkeun eta dina koper anjeun babarengan jeung kantong toiletry Anjeun. Langkung saé nyegah tibatan ngubaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.