Pamekar perhatosan: Mac App Store bakal ditutup salami sababaraha dinten pikeun Natal

 

Mac App Store

Natal caket sareng salah sahiji hal anu saé dina musim ieu nyaéta liburan ogé caket. Sanajan ngan ukur sababaraha dinten, urang pantes waé. Sama seperti yang bertanggung jawab meninjau masing-masing aplikasi yang diunggah ke Mac App Store yang pantas. Janten ti 23 dugi ka 27 Désémber, para pangembang moal tiasa unggah atanapi ngapdet aplikasi na.

Ku alatan éta, pamaké moal tiasa ngakses diskon atanapi apdet aplikasi. Kami ogé moal ningali aplikasi anyar anu diterapkeun di App Store. Éta pasti istirahat anu pantes sareng ogé waktos aranjeunna parantos kedah ningkatkeun aplikasi.

Mac App Store nyandak liburan lima dinten

Éta henteu hartosna yén kami henteu tiasa ngaunduh aplikasi anu parantos aya di Mac App Store. Carana éta lamun salah sahiji di antarana boga kasalahanÉta moal dugi saatos kaping 27, nalika aplikasi tiasa diénggalan atanapi ditingkatkeun. Jalma anu tanggung jawab marios unggah aplikasi ku pangembang, sésana pantes.

Pusat Pangembangan Apple, parantos komunikasi ngaliwatan pesen ngeunaan titik ieu:

"Usum pangsibukna di App Store ampir dugi. Pastikeun aplikasi anjeun apdet sareng siap pikeun liburan. Aplikasi anyar sareng apdet aplikasi moal ditampi 23-27 Désémber (PST), janten vérsi kedah dikintunkeun, disahkeun sareng dijadwalkeun sateuacanna. Fitur App Store Connect sareng akun pangembang anu sanés bakal tetep sayogi. "

App Store Connect mangrupikeun jasa anu dianggo ku pangembang pikeun ngatur aplikasi sareng metadata na. Ieu hartosna éta panyipta aplikasi sareng pamiaraeunana bakal tiasa dianggo dina éta, tapi aranjeunna moal tiasa unggah nanaon ka Mac App Store, sabab pamundut anjeun moal diolah. Henteu dugi ka tanggal 28 Désémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.