Upami anjeun parantos masang macOS 12.3 anjeun tiasa mendakan bug "Teu tiasa mendakan file".

bug dina macOS 12.3

macOS 12.3 béta sigana henteu saé sapertos anu sakuduna atanapi langkung saé, kuring hoyong éta. Tapi Waspada, urang ngobrol ngeunaan béta a. Nyaéta, kami nguji parangkat lunak sareng éta hartosna tiasa aya bug. Kami geus salawasna ngomong yén euweuh urusan kumaha stabil aranjeunna, éta lain hartosna yén maranéhna moal bisa ngabalukarkeun masalah. Hal anu terakhir anu parantos diidentifikasi nyaéta aya bug dina Finder: "Teu tiasa mendakan file."

Upami anjeun gaduh macOS 12.3 beta dipasang dina Mac sekundér anjeun (kuring nyarioskeun ieu pikeun ngingetkeun urang supados ati-ati naon anu urang pasang dina komputer urang) sareng anjeun parantos ningali sababaraha pesen kasalahan Finder, ieu mangrupikeun bug tina Finder. . Janten tong hariwang, sabab sahenteuna anjeun henteu nyalira. Maksudna Apple sadar masalah ieu sareng gampang mendakan solusi langkung lami.

Pesen waspada dimana anjeun tiasa maca "File teu tiasa dipendakan" parantos ditampi ku sababaraha pangguna anu parantos masang béta ieu. Éta mangrupikeun kasalahan anu langkung ngaganggu tibatan anu sanés. Taya alesan salempang salaku kasalahan henteu mangaruhan file disimpen dina Mac.

Alesan balik pesen kasalahan teu dipikanyaho. Nanging, sababaraha pangguna mendakan yén pesen waspada muncul sanggeus Mac balik sare pikeun période lila. Nalika pangguna ngahudangkeun komputer, Finder nunjukkeun pesen kasalahan.

Dugi ka Apple ngaluarkeun versi beta énggal tina macOS Monterey 12.3, hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nutup sadaya pesen sareng teraskeun nganggo komputer saolah-olah teu aya anu kajantenan. Hiji nasihat, Upami aya seueur pesen dina layar, anjeun tiasa ngamuat deui Finder ku ngaklik-katuhu ikon Dock sareng konci Pilihan dipencet supados anjeun tiasa nutup sadayana sakaligus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.