Mactracker gaduh vérsi énggal kalayan langkung rinci ngeunaan Apple OS

Mactracker

Dina vérsi anyar ieu 7.10.4 kahontal sareng ngandung sababaraha parobahan dina sistem operasi anu anyar dibuka ku Apple, aranjeunna ditambihan perbaikan kaamanan sareng stabilitas ogé nambihan sababaraha produk vintage dina daptar Apple.

Tanpa ragu upami anjeun hoyong mendakan sababaraha jinis inpormasi ngeunaan komputer Apple atanapi sistem operasi, Mactracker tanpa ragu aplikasi anjeun. Pribados kuring parantos ningali berita salami mangtaun-taun sareng terang wincik peralatan Apple di jerona, éta mangrupikeun aplikasi énsiklopédia lengkep dianjurkeun.

Daptar kalayan parobihan anu ditambihan dina vérsi énggal ieu henteu panjang teuing, sanaos kami resep terang fitur-fitur anyar anu diterapkeun dina aplikasi ieu. Mactracker leres pikeun seueur urang penting dina Mac, iPhone atanapi iPad waé.

Aplikasi ieu nampi sababaraha apdet anyar-anyar ieu menerkeun kasalahan sareng nambihan parangkat lunak énggal anu dikaluarkeun ku Apple, waktos ayeuna giliran parangkat lunak sareng aranjeunna parantos nambihan alat-alat kana daptar kuno / vintage Apple.

Aplikasi na gratis pikeun sadayana Pangguna macOS sareng ios, éta tiasa manpaat pisan dina acara-acara spésifik atanapi kanggo terang detail tina tim mana waé ti Cupertino. Aplikasi ieu parantos lami di kalangan favorit pangguna Apple sareng hiji-hijina négatip anu tiasa urang perkawis éta nyaéta basa Inggris lengkep, sésana pastina mangrupikeun aplikasi anu parantos dipasang dina sadaya komputer urang kalayan inpormasi super lengkep ngeunaan produk sareng software tandatangan Cupertino.

Mactracker (Tautan AppStore)
Mactrackerbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.