VMware Ngaleupaskeun Fusion 8 sareng Fusion 8 Pro kalayan Dhukungan pikeun Windows 10, OS X El Capitan, Direct X 10, sareng Langkung Seueur

gabungan 8

VMware ngumumkeun kamari peluncuran anu anyar software virtualisasi pikeun Mac: Fusion 8 y Fusion 8 Pro. Aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun pangguna Mac ngajalankeun Windows 10 dina Mac anjeun ngaliwatan Virtualisasi desktop lokal.

Salian ti ngadukung Windows 10 sareng salawasna nyayogikeun aksés ka Cortana, salian ti éta ogé duaan ngadukung OS X El Capitan, sareng generasi pang anyarna iMacs sareng rétina Apple sareng MacBook 12 inci. VMware nyarios Fusion 8 dihasilkeun dugi ka 65 persén kinerja grafik langkung gancang hatur nuhun kana kasaluyuan sareng DirectX 10, OpenGL 3.3 jeung mesin grafik diropéa.

Fusion VMware 8

Mei ngajalankeun aplikasi Windows sisi-sisi ku aplikasi Mac favorit anjeun, sareng tanpa masalah bagikeun file sareng folder antara Windows sareng Mac. Éta ngagaduhan fitur pangénggalna dina Windows 10 sapertos Cortana, asistén maya anu diidinkeun ku Microsoft, atanapi ngajalankeun anu anyar Tepi web browser sasarengan sareng Safari.

VMware parantos dipasang Fusion 8 pikeun € 81,95, bahkan palanggan Fusion 6 atanapi 7 bakal tiasa ningkatkeun kana vérsi pangénggalna ku 50,95 €. Fusion 8 Pro, di sisi séjén hargana 200,94 €. Anu terakhir ditujukeun pikeun pamekar sareng nyandak bungkus fitur tambahan salaku a panyunting jaringan virtual, ngadukung IPv6, kamampuan pikeun nyiptakeun mesin virtual diwatesan, sareng seueur deui.

Nanging, versi mimiti Fusion 8 sareng Fusion 8 Pro anu dileupaskeun ka konsumén kamari ngagaduhan sababaraha bug. Ieu kaasup a hama dimana kadang teh Layar mimiti Windows 10 janten teu tiasa diakses. Tapi aranjeunna bakal ngalereskeun henteu lami. Ieu mangrupikeun tautan unduh.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Kuring masang aplikasi éta di Yosemite, sareng kuring mimiti ngalaman masalah sareng komputer (Éta pareum teu disangka-sangka), kuring nyauran dukungan téknis Apple sareng aranjeunna ngawartosan yén panyabab masalah dina komputer kuring nyaéta aplikasi ieu, aranjeunna nyarankeun yén kuring uninstall ieu. Ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab aplikasi ieu pohara kapaké pikeun kuring