Anjeun bakal kaget ku jawaban Siri pikeun patarosan ieu

Siri dina macOS

Sateuacan urang ngamimitian nyarios naon anu paling cerdik, lucu, jawaban anu jarang sareng épisién anu tiasa masihan asisten Apple, Siri, urang kedah ningali sajarah sakedik. Ku cara kieu urang bakal ngarti saeutik hadé évolusi na. Siri dijieun salaku aplikasi ku  Adam Cheyer. Anu ieu henteu asup dina waktos institut dina grup élmu komputer sabab anjeunna henteu terang kumaha programna. Kareueus sareng usaha keras anjeunna ngamungkinkeun anjeunna lebet pas saatosna. Salah sahiji tujuanana nyaéta pikeun ningkatkeun asisten komputer pribadi. Tapi masalah utama éta maranéhna teu boga kecerdasan pikeun ngarti harti patarosan. Pikeun ngajawab masalah ieu, téhnologi tina kecerdasan jieunan, sarta pikeun manajemén informasi, téhnologi pilarian data géografis dipaké; Inpormasi ditampi ti panyadia anu béda; Sistem asuransi panyimpen data diciptakeun sareng seueur deui. Saprak harita eta geus mekar jadi ampir asisten sampurna. Kami ningali naon anu tiasa dilakukeun pikeun urang.

Siri

Béjakeun ka Siri janten asisten virtual anjeun anu éfisién

Urang bade mimitian ku pesenan atawa tugas nu urang bisa ménta Siri, pikeun mantuan kami dina poé. Kalayan ieu, seueur tindakan anu urang laksanakeun unggal dinten sababaraha kali, urang tiasa ngalakukeun tanpa nyabak iPhone. Éta langkung gancang tapi anjeun kedah terang pisan kumaha ngucapkeunana supados henteu gélo sareng anu paling penting ku Siri nyeratna sareng ngalaksanakeun tugasna kalayan sampurna.

Nelepon

  1. Upami anjeun hoyong ngamimitian telepon ngan ngamimitian paguneman sareng Siri nganggo paréntah sora "Hei Siri". Teras sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngawartosan kontak anu anjeun hoyong telepon. Ku jalan kitu, anjeun henteu kedah ngareureuhkeun antara paréntah sora sareng kontak. Sebutkeun sadayana sakaligus: "Hei Siri nelepon SoydeMac."
  2. Éta sami nelepon ngaliwatan loudspeaker: "Héy Siri nelepon SoydeMac ngaliwatan Speaker."
  3. Responder hiji llamada: Nalika iPhone ngirining anjeun tiasa nyarios "Hei Siri ngajawab sauran dina spiker" sareng paguneman bakal ngamimitian.
  4. Upami Anjeun hoyong mindahkeun telepon ka headset, anjeun ogé tiasa nunjukkeun éta.

Seratan

Urang tiasa ngalakukeun hal anu sami pikeun ngamimitian telepon nganggo pesen. Waktos ieu urang kedah ngadamel kurung. Upami anjeun nyarios "Hei Siri kirim pesen ka SoydeMac" sacara standar bakal nganggo aplikasi iMessage. Tapi anjeun kedah terang yén anjeun tiasa nganggo aplikasi pihak katilu sapertos WhatsApp atanapi Telegram. Anjeun ngan kudu nangtukeun eta. "Héy Siri ngirim Telegram ka SoydeMac"

Milarian inpormasi sareng seueur deui

Anjeun tiasa naroskeun ka Siri pikeun milarian informasi keur anjeun dina Internét. Ngagunakeun hiji algoritma, éta bakal ngagunakeun pangaweruh -na pikeun ngalakukeun pilarian on jaba béda. Tapi lamun nyaring pilarian bit, anjeun salawasna bisa mibanda anjeunna ngajawab anjeun kalayan informasi sarta ngabejaan Anjeun tentang eta.

Ngan ucapkeun "Hei Siri, panggihan kuring bar anu paling caket" sareng éta bakal ngaksés Internét. Tapi upami anjeun nyarios "Hé Siri, saha pangadeg Apple? Éta bakal nyarioskeun ka anjeun saha tilu pendiri perusahaan apel éta. Ku kituna, lamun heureut patarosan, eta kamungkinan ngabejaan Anjeun saeutik carita ngeunaan saha atawa naon nu ditanya ngeunaan.

Maénkeun musik, milarian alat Apple, ngadalikeun imah mangrupikeun sababaraha tugas anu anjeun ogé tiasa laksanakeun. "Hé Siri, ulinkeun lagu-lagu anu paling panas ti (artis karesep anjeun)." "Hé Siri, dimana AirPods abdi?"

Wilujeng sumping sareng Siri

Henteu sadayana bakal damel sareng Siri. Ngan kusabab éta virtual henteu hartosna henteu gaduh rasa humor, najan bener teu kitu nu anjeunna tiasa ngabejaan monolog di klub komedi, tapi anjeunna nyobian.

Tanya Siri ngabejaan Anjeun lulucon

Urang mimitian ku paling dasar. Urang tiasa naroskeun ka Siri pikeun nyarios ka urang lulucon sarta acak eta bakal nyoba liven up waktos, nyieun urang seuri. "Hey Siri, wartosan kuring lulucon." Ayeuna, siap-siap sabab lumayan goréng atanapi sakumaha anu dicarioskeun, humor Inggris.

Ironi di Apple

Urang tiasa nyobian ngaganggu Siri sareng asisten sanés atanapi nyarioskeun ka urang mana telepon anu pangsaéna di dunya. Jawaban anu bakal aranjeunna masihan nyaéta ironis jeung sopan. Sanajan aranjeunna tiasa filosofis sarta kadangkala maranéhna teu eureun sarta ngomong naon maranéhna pikir.

Hal anu saé éta mun anjeun ngulang patarosan, jawaban robah tapi tetep mertahankeun ironis sarua, nada filosofis...;

  • "Eh Siri, aya naon telepon pangalusna dina pasaran? »
    • Ieu lulucon katuhu?
    • Tapi aya batur?
    • anjeun geus nyaho jawaban
  • "Eh Siri, aya naon asisten maya pangalusna?
    • Abdi henteu terang aya deui
    • Kuring henteu terang, tapi nampi nominasi mangrupikeun kahormatan.
    • Kuring reuwas anjeun nanya
  • ¿Boga kabogoh?
    • Hiji-hijina komitmen anu kuring gaduh nyaéta perjanjian lisénsi pangguna akhir
  • ¿iraha dunya bakal kiamat?
    • Umur dunya 4543 milyar taun. Sigana yén anjeunna ngatur ogé neruskeun sabudeureun dieu
  • bawa kuring sareng anjeun pingpinan
    • Anjeun pamimpin abdi
  • Tiasa abdi nelepon Anjeun Jarvis?
    • Jigana anjeun geus kuring bingung jeung asisten calakan sejen
  • "Héy Siri,Naon hartina hirup?

Jawab Siri

  • Karesep kuring, tanpa ragu, nyaéta jawaban kana patarosan matematika:Sabaraha enol dibagi enol?
    • Kuring gé ngabejaan Anjeun jawaban gancang: Undetermined, tapi katerangan nu Siri méré urang kacida hébat. Anjeun kedah ngadangukeun anjeunna. Teu sarua macana. Mangga nyandak tés. Ngan hint a: Ieu geus ngalakonan jeung monster cookie.

jawaban langsung defending Apple

Dina titik ieu, pasti anjeun geus wondered kumaha kuring bakal ngabales patarosan saeutik deui captious. Utamana lamun urang nanya ngeunaan kompetisi. Hayu urang tingali naon jawaban asisten virtual.

Microsoft

Siri sareng Microsoft

Google

Siri sareng Google

Mac atanapi PC

siri jeung mac

réspon jeung lampah panasaran Siri urang

Cantar

Upami anjeun naroskeun ka Siri nyanyi, Anjeunna moal ragu sarta anjeunna bakal nyanyi anjeun hiji ayat saeutik. Éta lamun, ulah nganggap yén éta bakal hipu atawa boga sora kawas malaikat. Ieu rada, saeutik kawas leumpang sabudeureun imah. Tapi tangtu, kawas kalolobaan jalma. Anjeun ngan ukur kedah nyarios, "Anjeun terang nyanyi?". Sanajan kitu. Upami anjeun hoyong réspon anu langkung pikasieuneun, sapertos anjeunna, ucapkeun "Sing me something" sareng résponna bakal pas pisan.

Geolocated agenda

Upami urang gaduh tempat anu biasa dikonpigurasi, sapertos padamelan sareng bumi urang, urang tiasa nyarios Siri janten asistén nalika urang mendakan diri di salah sahiji tempat éta. Salaku conto, urang tiasa naroskeun anjeun nyauran batur nalika nuju damel. Kirim pesen nalika anjeun ka bumi. Mangpaat pisan pikeun nalika urang kedah ngalakukeun hiji hal di tempat anu tangtu tapi urang terang yén panginget saderhana tiasa dieunakeun sareng éntri dina agendana seueur teuing.

Cabify / Uber

Perusahaan sapertos Cabify atanapi Uber bakal ngamimitian saatos anjeun nyarios "naroskeun ka kuring pikeun Cabify / Uber" sareng 'aplikasi' bakal nunjukkeun jinis mobil, harga sareng waktos anu diperyogikeun pikeun supir muncul dina situs. dimana nasabah. Logis anjeun kedah gaduh App sareng didaptarkeun. Siri saé tapi henteu saé ...

manggihan poto

Bayangkeun yén anjeun gaduh ratusan poto sareng anjeun henteu tiasa mendakan anu persis dimana anjeun kaluar ngalakukeun pose pangsaéna anjeun di handapeun London Bridge. Anjeun neuteup, neuteup jeung neuteup tapi anjeun teu bisa némbongkeun poto. Nanging, émut yén Siri tiasa milarian poto-poto anu lokasina, (upami anjeun parantos diaktipkeun). Ngan ku ngomong "Témbongkeun kuring poto-poto London", asisten bakal ngalakukeun magic sarta némbongkeun Anjeun poto perjalanan éta. Ayeuna milarian langkung gampang.

Upami anjeun hoyong ayeuna hayu urang meunang saeutik leuwih serius atawa anjeun ngan hayang meunang saeutik leuwih earthy kalawan Siri, éta ogé bisa mantuan:

Depresi

Anjeun tiasa ngawartosan Siri naon éta depresi. Asisten maya tiasa ngajawab anjeun ku cara anu ironis pikeun ngahibur anjeun sakedik:

«ceurik lamun hayang. Layar kaca aluminosilicate abdi tahan ka cimata»».

Sanaos anjeunna ogé tiasa ngajawab anjeun salaku jalma anu hoyong ngabantosan anjeun:

""Wah, hampura, upami anjeun hoyong ngobrol, abdi di dieu»

Upami anjeun naroskeun patarosan cara nu leuwih serius atawa kompromi, Siri moal ragu nyarankeun yén anjeun neangan pitulung:

Réspon Siri serius

Upami anjeun naroskeun patarosan transendental, sapertos Naon hartina hirup?, Siri baris mantuan anjeun ngartos eta, tapi kuring gé ngabejaan Anjeun sateuacanna yén éta ngan éta, usaha .

Tanggapan Transcendental Siri

Kamungkinan anu dipiboga Siri henteu aya watesna. watesna terserah anjeun. Maksudna gumantung kana naon anu anjeun naroskeun ka anjeunna, anjeunna bakal gaduh jawaban. Anjeun bisa jadi teu resep hiji kuring masihan anjeun. Tapi manehna moal cicingeun nyebutkeun manehna teu nyaho nanaon. Anjeun salawasna gaduh pilihan milarian Internét. Nyatana, nalika anjeun naroskeun hal anu anjeunna henteu tiasa laksanakeun atanapi mangrupikeun patarosan anu kitu, khusus atanapi pribadi, anjeunna ngajawab kalayan wildcard "Ieu anu kuring mendakan dina Internét ngeunaan….". Anjeun ogé tiasa nyandak tés sareng naroskeun ka asisten pikeun hal anu khusus atanapi pribadi.

Sakumaha anu ceuk urang, pasti aya sarébu jawaban anu langkung cerdik, janten upami anjeun terang naon waé sareng resep, dina komentar urang maca anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   matias cenahna

    Halo alus!!!! Kuring gaduh Siri sareng kuring gaduh Alexa hiji hal anu lucu anu dilakukeun ku Alexa sareng sanés Siri nyaéta harewos, éta ngadorong nalika spiker nyaring sareng anjeun naroskeun hiji hal dina waktos jalma sare anjeun tiasa gaduh kasulitan pikeun ngahudangkeun jalma anu anjeun gaduh salajengna panto tapi Alexa lamun ngobrol nya whispering manehna ngajawab anjeun whispering! panasaran tur éféktif