Wisata Swédia Taylor Swift's 1989 Worldwide ayeuna sayogi dina Apple Music

Taylor Swift

Kusabab kamari urang sayogi sacara éksklusif di Apple Music pidéo penyanyi Taylor Swift panganyarna. Seueur pangguna sareng koméntar dina halaman wéb khusus ayeuna ayeuna parantos seueur anu parantos ngingetkeun dina jaman aranjeunna nalika penyanyi éta nolak nambihan lagu-na ka Apple Music Apple anu nembé dileupaskeun, saatos budak Cupertino ngumumkeun yén aranjeunna moal mayar seniman salami 90 dinten ti jasa gratis pikeun pangguna, pamasaran murni.

Ayeuna penyanyi ngaluncurkeun sacara éksklusif pikeun jasa musik Apple nyaéta video panungtungan 1989 Wisata Dunya ditémbak tanggal 28 November di Stadion ANZ di Sydney. Penyanyi nembongkeun bagian tukang tina wisata dina pilem ieu anu ayeuna ngan ukur tiasa ditingali upami anjeun gaduh langganan Apple Music.

Pikeun nyegerkeun mémori sakedik pikeun anu hilap kana kaributan anu diangkat ku Swift, urang tiasa nyimpulkeun yén penyanyi éta nampik (mimitina) gaduh lagu-lagu na dina jasa streaming Apple, ku surat terbuka. Satuluyna Apel ngahuleng sareng ayeuna saatos sababaraha bulan ti sadayana ribut, "omelet lengkep" kalayan iklan video atanapi pilem eksklusif ieu.

Tangtosna urang tiasa jelas ningali gerakan anu seueur média komo pangguna ningali dina panolakan penyanyi éta pikeun Apple Music. Apple pikeun bagian na henteu ngalaksanakeun tindakan pangrojong anu sami tina naon anu ditingali sareng Colplay atanapi bahkan kalayan U2, éta bakal yén Swift parantos terang kumaha ngagunakeun kartu na ogé sareng éta bakal saé pikeun Apple masihan push ieu. ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.