Prototipe Apple 1 anu diciptakeun ku tangan ku Wozniak kanggo dilélang

Prototipe Apple 1

warta ieu salawasna metot. Bisa nangtukeun nilai bahan tina hiji obyék nu sorangan bisa ngarugikeun sababaraha dollar, bisa ngahontal nilai luar biasa dina pasar lelang berkat sajarah na. Upami obyék éta diciptakeun ku salah sahiji jalma anu paling berpengaruh dina séktor téknologi ayeuna sareng anu ogé bagian tina salah sahiji perusahaan anu paling iconic sareng hargana, hargana tiasa bersejarah. Éta naon bisa lumangsung kalawan a Apple 1 prototipe leungeun-dilas ku Wozniak. 

Steve Wozniak mangrupikeun salah sahiji pendiri Apple sareng panyipta Mac. Salawasna akalna sareng pisan calakan ogé saendeng, anjeunna sok kritis tapi dina waktos anu sami affable sareng sadayana anu aya di sabudeureun Apple. Babaturan hébat Steve Jobs, nalika ilusi langkung kuat tibatan artos, ngamimitian proyék naon anu bakal janten masa depan seueur pangguna ayeuna. Aranjeunna nyiptakeun Apple 1 sareng parantos seueur lélang tina seueur modél anu parantos ngahontal angka anu signifikan. Tapi ayeuna urang mendakan prototipe anu dilas ku Wozniak. Ku alatan éta, spesialis mikir yén harga nu bisa ngahontal dina lelang bakal $500.000. 

prototipe ieu dipaké pikeun nembongkeun Apple-1 ka Paul Terrell, boga The Byte Shop, toko komputer kawentar di Mountain View, California. Di dinya éta lumangsung penjualan komputer Apple munggaran. Jobs jeung Wozniak hayang ngajual eta pikeun unggal pamaké pikeun ngawangun sorangan, tapi éta Terrell anu ngayakinkeun aranjeunna pikeun ngajual eta pinuh dirakit pikeun $ 666.66.

Apple-1 prototipe Ieu nomer 2 dina pendaptaran Apple-1 jeung ceuk pikir manéhna leungit nepi ka ayeuna pisan. Éta parantos ditaliti sareng dioténtikasi salaku nyata sareng cocog sareng poto Polaroid anu dicandak ku Terrell di 1976 sareng dibagikeun ku majalah Time di 2012.

Kasuksésan dijamin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.