Mac mini anyar tiasa dibere dina 8 Maret

Apple Mac mini

Kuring sok ngarasa yén Mac mini mangrupikeun alat Mac anu paling teu ditingali dina sadaya antrian. Nalika saleresna kuring nganggap éta salaku alat anu serbaguna. Aya antara laptop sareng komputer desktop. Campurkeun kahadéan duanana dunya, sabab anjeun tiasa nyandak dimana waé tapi kalayan kakuatan desktop. Leres yén dimana waé anjeun badé peryogi layar, tapi ayeuna sadayana gaduh televisi. Nyatana yén éta ogé sigana anu paling hilap kusabab sababaraha renovasi anu dikaitkeun kana éta, sanaos éta tiasa robih upami gosipna leres sareng dina acara salajengna, Apple nampilkeun a revamped Mac mini.

El Mac mini tiasa janten protagonis acara Apple salajengna. Numutkeun rumor dibuka ku Mark Gurman ti Bloomberg, urang bisa boga acara anyar 8 Maret hareup. Mark mangrupikeun salah sahiji analis Apple anu paling suksés di tukangeunana sareng sok gaduh inpormasi anu saé ngeunaan naon anu bakal dibawa Apple ka pasar dina waktos anu caket. Kituna urang kedah percanten yen eta bakal kajadian sakumaha ceuk urang lajeng bakal ningali hiji Mac mini renewed.

Inpormasi sakedik sayogi ayeuna. Logis urang bakal boga saméméh urang komputer anyar, sahenteuna sajauh interior prihatin saprak urang bakal boga ttransisi ka chip M1 jeung prosesor Apple Silicon. Kami henteu terang upami éta bakal gaduh kakuatan anu sami sareng MacBook pro sareng M1 Max, tapi éta sanés hal anu urang kedah ngaluarkeun heula. Janten urang tiasa nyanghareupan mesin nyata kalayan fitur anu langkung luhur tibatan anu ayeuna.

Upami acara janten kanyataan dina 8 Maret, urang bakal neraskeun jinisna rapat online, Kusabab pandémik terus ngaganggu kahirupan urang sareng éta awal teuing pikeun ngumpulkeun ratusan jalma dina kongres. Ku jalan kitu, pamikiran sapertos kitu sumping ka kuring. Nalika hiji acara di-jalma tungtungna bisa dilaksanakeun, Apple kedah ngalakukeun hal husus, pisan husus anu moal poho.

Sapertos sadaya gosip, urang bakal ningali naha éta leres. Dina sababaraha dinten urang bakal nampi inpormasi langkung seueur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.