Aerofly FS 2 Flight Simulator, simulator hiber anu datang ka Mac App Store

Sigana mah game pesawat sadayana nuju ngamuk di Mac App Store sareng éta dina sababaraha dinten sareng kami parantos ningali sababaraha diantarana sumping. Dina hal ieu, naon anu urang gaduh nyaéta kaulinan simulator hiber sakumaha anu dituduhkeun dina nami éta sorangan: Aerofly FS 2 Flight Simulator. Kaulinan ieu ogé nembé dikaluarkeun dina toko aplikasi Mac sareng langsung difokuskeun pikeun pangguna anu resep ngapung sareng khususna dina modeu simulasi.

Aerofly FS 2 Flight Simulator, mangrupikeun kaulinan anu ngagaduhan beban grafis anu penting sareng éta sababna dina katerangan éta nyalira nyarankeun yén sateuacan mésér hayu urang marios persyaratan minimum dina Mac kami pikeun nyingkahan masalah panggunaan.

Kalayan gim Aerofly FS 2 urang bakal tiasa ngalaman tingkat réalisme anu luar biasa dina hiber, éta bakal ngamungkinkeun urang kéngingkeun pangalaman anu pikasieuneun hatur nuhun kana detil 3D tina kokpit pesawat sareng sésana detil grafis. Ieu leres-leres simulator hiber generasi énggal sareng ngagaduhan fisika hiber anu réalistis, salian ti éta planét lengkep pisan sareng bentangna matak imut nalika urang ngapung.

Éta ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu intuitif sareng meryogikeun praktis teu aya waktos latihan pikeun anu biasa kana jinis simulator ieu. Sakumaha urang ngumumkeun dina awal tulisan, syarat minimum Éta nyaéta kieu:

  • Prosesor: 2.0 GHz
  • RAM: 8GB
  • Gaduh macOS: 10.13 atanapi langkung luhur
  • Rohangan bébas: 64 GB
  • Grafik: Kartu grafis NVIDIA atanapi AMD kalayan 512 MB. Kami henteu nyarankeun ngagunakeun Aerofly kalayan kartu grafik basis Intel terpadu
  •  Alat input: USB / Bluetooth khusus gamepad atanapi USB joystick
Simulator Penerbangan Aerofly FS 2 (Tumbu AppStore)
Aerofly FS 2 hiber simulator35,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gustavo adrian guillarte gonzalez cenahna

    Kuring gaduh gim anu dipasang tapi versi mac abdi 10.12 sareng nalika kuring masihan koméntar kana gim éta henteu ngijinkeun kuring .sera sabab kuring peryogi versi mac langkung contona 10.13

  2.   gustavo adrian guillarte gonzalez cenahna

    halo Kuring mésér kaulinan ieu kusabab kuring ningali éta ngagaduhan ciri macOS sierra kuring versi 10.12.6 hungkul éta grafik abdi intel HD 6000 1536 MB nalika kuring ngamimitian pertandingan éta henteu kabuka. Dupi anjeun ngabantosan kuring milarian solusi anu saleresna mah hoyong kaulinan ieu mah nuju di toko aplikasi dua dinten ka pengker hatur nuhun

bool (leres)