Airfoil ayeuna cocog sareng OS X El Capitan sareng Apple TV anyar

Mac

Airfoil mangrupikeun salah sahiji aplikasi langkung narik pikeun sadayana anu badé ngirim audio ti Mac na kana sababaraha alat penting Apple, sareng diapresiasi yén kalayan dirilisnya OS X El Capitan sareng Apple TV pangembang na (Rogue Amoeba) parantos siap pikeun aksi .

Naon nu anyar

Versi Airfoil 4.9 sumping sareng langkung seueur berita salian ti kasaluyuan anu kasebat, sareng nampilkeun kami versi anyar Instan Dina (8.1.1) kalayan dukungan asli pikeun El Capitan. Salaku tambahan, ayeuna langkung dipercaya nalika ngeunaan analisa seni album lagu anu dimaénkeun, sareng ikon dina bilah menu parantos diénggalan kalebet versi anu cocog sareng versi Rétina anu beuki populér pikeun MacBook sareng iMac anu aranjeunna bekel. ceuk resolusi luhur pisan.

Di sisi négatip pikeun sababaraha pangguna éta Airfoil 4.9 Éta henteu cocog deui sareng sadaya OS X sateuacan Mavericks, janten upami anjeun gaduh sistem sateuacanna, anjeun moal tiasa ngapdet sareng nguntungkeun tina paningkatan ieu, hal anu di sisi sanésna asup kana logika kumargi Apple langkung waktos. nyusut sababaraha fitur lami sareng énggal ngan sayogi dina sistem operasi pangénggalna.

Airfoil Éta masih mayarna, sanaos tiasa diusahakeun bari gratis bari sidang. Sareng anjeun ogé kedah émut yén ku henteu matuh kana peraturan Apple, éta henteu dijual di Mac App Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.