AirPlay ka Mac ngamungkinkeun ngabagi eusi ka Mac

Ieu mangrupikeun warta anu sanés anu tiasa dilakukeun dina vérsi anyar sistem operasi macOS Monterey. Kalayan «AirPlay ka Mac» pangguna bakal ngagaduhan hiji pilihan deui pikeun ngabagi konténna tina iPhone atanapi tina iPad ka Mac.

Biasana pilihan ieu sayogi tibalik, nyaéta anjeun tiasa Babagi layar AirPlay dina monitor éksternal atanapi TV Tapi ngabagi layar Mac tina iPhone atanapi iPad henteu mungkin, janten dina hal ieu Apple nambihan fungsi ieu sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

Ieu pisan anu tiasa urang laksanakeun kalayan fitur anyar ieu dina macOS:

Kalayan AirPlay ka Mac, pangguna tiasa maénkeun eusi, nampilkeun, sareng ngabagi naon waé - pilem, gim, poto pakansi, atanapi proyek - tina iPhone atanapi iPad na pikeun ngajantenkeunana katingali sapertos henteu pernah aya dina tampilan Rétina Mac anu endah. -sistem sora dina Mac anjeun ogé janten dobel salaku panyatur AirPlay, ngamungkinkeun pikeun maénkeun musik sareng podcast dina Mac anjeun atanapi nganggo salaku spéker sekunder pikeun nganggo audio multi-zona.

Pasti seueur pangguna ngaapresiasi fungsi ieu kusabab ngagaduhan iMac salaku layar éksternal tiasa pikaresepeun ku sababaraha cara, utamina dina lingkungan damel atanapi bahkan nalika urang mendakan diri tanpa monitor atanapi televisi éksternal anu ngalakukeun AirPlay ieu. Anyar anyar anu bakal datang pikeun vérsi salajengna tina macOS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.