Layar Mac Eunteung kana TV Smart

Airplay Mac OS X sareng Samsung TV

hayang eunteung layar Mac kana Smart TV? Sanaos leres yén dugi ka ayeuna dimungkinkeun pikeun nyambungkeun sistem operasi OS X sareng Samsung Smart Tv anjeun nganggo téknologi AirPlay tina alat Apple, pikeun ngalakukeun éta perlu aya Apple TV.

Kalayan aplikasi anyar ieu bakal tiasa eunteung layar Mac OS X sareng ningali sistem ngalangkungan Samsung Smart TV anu cocog, ngalaksanakeun pamasangan saderhana sareng nyambungkeun dua alat pikeun jaringan anu sami. 

AirPlay ngamungkinkeun pangguna pikeun ngatur gancang sareng ngabagi sadaya file musik, poto sareng video sacara nirkabel diantawis alat, ngalirkeun musik ka Airport Express, sareng layar eunteung dugi ka Apple TV.

Ngoptimalkeun AirPlay dina Smart TV anjeun

Pamekar AirBeamTV BV parantos ngaluncurkeun Mirror pikeun Samsung TV, anu ayeuna sayogi di App Store, pikeun mempermudah kaca spion tanpa Apple TV. Upami anjeun gaduh Samsung Smart TV ti taun 2012 atanapi engké sareng Mac OS X 10.10, anjeun bakal tiasa nganggo Mirror pikeun Samsung kalayan kasaluyuan maksimum.

Eunteung pikeun Samsung TV

Anjeun ngan saukur kedah nyambungkeun dua alatanjeun kana jaringan wifi anu sami sareng sisJejer sacara otomatis bakal milari Smart TV. Sakali ayana di daptar alat anu nyambungAnu anjeun kedah lakukeun nyaéta milih éta sareng mimitian prosés mirroring. Pamekar ngingetkeun yén meureun aya reureuh nepi ka 3 detik sareng, upami éta waktos anu langkung lami, aranjeunna nyarankeun pikeun ngarobah rasio komprési gambar.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pormat flash drive ku sistem FAT atanapi exFAT

Eunteung pikeun Samsung TV ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun milih tampilan monitor nyambung ka Mac anjeun sareng pilih sumber audio: nyalin sora tina komputer atanapi ngalangkungan speaker TV Smart.

AirBeamTV BV nawiskeun kami a bébas download sareng versi percobaan saharita anu tiasa urang anggo salami 2 menit, cekap waktos kanggo mariksa kanyamanan sareng efektivitas panggunaan na. Versi lengkepna nyaéta dina App Store pikeun € 9,99 tapi éta mangrupikeun pilihan anu disarankeun pisan pikeun eunteung layar Mac kana Smart TV ti Samsung.

Ngagunakeun Apple TV + AirPlay

Apple TV pikeun layar eunteung kana Smart TV

Upami Smart TV anjeun henteu langsung cocog sareng téknologi AirPlay Apple atanapi anjeun ngan saukur gaduh tipi "pinter" konvensional, rumus sanés anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaduplikasi layar Mac dina tipi anjeun nyaéta nganggo TV Apple.

Anjeun tiasa ngagunakeun sagala Apple TV generasi kadua, katilu atanapi kaopat, kalayan kauntungan yén dua anu munggaran tiasa didapet kalayan harga anu saé pisan di pasar kadua.

Sakali anjeun gaduh Apple TV anjeun, anjeun kedah sambungkeun sareng kabel HDMI kana tv anjeun sareng pastikeun éta aya dina jaringan WiF anu samika Mac anjeun nyambung.

Teras, pencét simbol AirPlay anu aya dina bilah menu Mac anjeun, pilih Apple TV anjeun sareng, ampir langsung, layar komputer anjeun bakal némbongan ageung dina tipi anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ngalereskeun kasalahan 'kaméra henteu nyambung' dina OS X

Upami anjeun nonton pidéo tina YouTube, A3Player, Mitele, Netflix atanapi jasa sanésna, sigana pisan simbol AirPlay bakal muncul dina jandéla playback. Pencét, pilih Apple TV anjeun, sareng video na bakal disiarkeun ka TV anjeun. Samentawis waktos, anjeun tiasa neraskeun nganggo Mac sapertos biasa. 

AirParrot 2

AirParrot 2 pikeun kaca spion

Kami parantos nyarioskeun "Eunteung pikeun Samsung TV", sareng ogé ngeunaan pilihan pikeun ngagabungkeun AirPlay sareng Apple TV, tapi aya seueur pilihan deui, contona, AirParrot 2.

AirParrot nyaéta pakakasna idéal pikeun anu gaduh komputer Mac anu langkung lami anu henteu ngadukung téknologi AirPlay. Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa nyalin layar Mac anjeun dina TV anjeun, manjangan layar Mac anjeun, ngirim pidéo pikeun ningali éta dina layar ageung, komo duplikat aplikasi sacara individual.

Kauntungan sanés AirParrot 2 nyaéta Anjeun tiasa nganggo duanana nganggo Apple TV sareng alat Chromecast atanapi nganggo speaker AirPlay anu cocog pikeun ngirim musik anjeun. Sareng, salaku tambahan, éta ngirimkeun kualitas 1080p sareng anjeun tiasa nyambungkeun sakaligus kana sababaraha panarima.

Sareng upami anjeun henteu yakin yén ieu solusi anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa unduh vérsi uji coba tujuh dinten gratis di dieu, terus anjeun mutuskeun milih atanapi henteu mésér aplikasi éta.

Ngagunakeun Google Chromecast

Chromecasts

Alternatipna sanés anu anjeun tiasa manjangkeun desktop Mac anjeun atanapi ngaduplikasi layar Mac anjeun kana tipi atanapi monitor éksternal, nyaéta ngalangkungan alat Google Chromecast anu digabungkeun sareng aplikasi Air Parrot anu nembé urang tingali sacara rinci.

Upami anjeun gaduh Mac anu langkung lami anu henteu ngagaduhan dukungan téknologi AirPlay, Kombinasi ieu bakal langkung mirah tibatan jumlah Apple TV + Air Parrot 2 Sanaos, leres, anjeun terang yén teu aya anu langkung ngartos sareng alat Apple tibatan alat Apple anu sanés.

Kitu cenah, anu anjeun peryogikeun nyaéta mésér alat Google Chromecast teras nyambungkeun kana TV anjeun sareng jaringan Wi-Fi anu sami sareng komputer anjeun. Sakali ieu réngsé, anjeun parantos terang kumaha Air Parrot 2 jalan: pencét ikon dina bilah menu Mac anjeun, pilih alat Chromecast anjeun sareng anjeun tiasa manjangkeun layar Mac anjeun, duplikatna atanapi ngirim aplikasi khusus atanapi ngan ukur audio .

Service

dilayanan

Sareng urang dipungkas ku Service, aplikasi hatur nuhun anu anjeun sanggup bagikeun eusi sareng alat sanés anu nyambung kana jaringan anu sami sahingga upami anjeun gaduh pilem, séri, poto, musik sareng seueur deui dina Mac anjeun, anjeun tiasa maénkeun éta dina Smart TV anjeun tanpa butuh kabel. Bédana na nyaéta ku aplikasi ieu anjeun moal tiasa ngaduplikasi layar Mac anjeun dina tipi anjeun, tapi ngirimkeun kontén, tapi upami ieu anu anjeun milari, éta bakal saé kusabab anjeun henteu peryogi Apple TV, Chromecast atanapi AirPlay, ngan ukur aplikasi ieu anu anjeun tiasa unduh tina halaman wéb na sareng dianggo salaku sidang gratis salami lima belas dinten ...

Upami dina hiji dinten Apple mutuskeun kanggo ngaluncurkeun TV na nyalira, sigana urang tiasa nyalin layar Mac urang kalayan langkung gampang sareng henteu gumantung kana asesoris atanapi aplikasi pihak katilu, sadayana dina hiji klik saderhana, enya, anjeun terang upami sababaraha dinten produk ieu diluncurkeun, éta moal tivi murah sareng urang kedah garpu seueur artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Txarli cenahna

    Anu matak, upami LG nyatet sareng masihan kami kejutan

  2.   juancagr cenahna

    Akhirna hal anu dianggo di Sansumg mah !!!! Éta leres-leres saé sareng jalanna saé pisan, kuring parantos nganggo vérsi pangadilan sareng kuring parantos ngawartosan yén éta méwah, janten upami sora na kadéngé dina TV anjeun kedah masang plugin, AirBeamTV, sareng saatos anjeun tiasa ngupingkeun TV tanpa masalah !! Hebat !!!
    Abdi kedah masihan koméntar yén éta nyangsang antara komputer sareng TV sabab pamekar parantos masihan koméntar, tapi sanés hal anu matak pikahariwangeun kuring, janten anjeun ampir gaduh waktos kanggo ngagolér dina dipan, hahahaha.
    Abdi badé mésér ayeuna. Hatur nuhun kana béwara SOYDEMAC.

    PS: TV kuring Sansumg UE46D6100 sareng upami kuring émut leres, éta sateuacan 2012.

    Salu2.

  3.   macoyvergaray cenahna

    @juancagr dimana anjeun kéngingkeun vérsi pangadilan? Abdi hoyong nyobian.

  4.   Marcelo campusano cenahna

    saderhana: anggo Vuze (DLNA Server)

  5.   fer rivera cenahna

    sateuacan mac abdi nyambung via hdmi ti thunderbolt. ayeuna teu mungkin ... naha sabab éta aplikasi pembayaran énggal ????

  6.   Álvaro Marín Ordóñez cenahna

    Inpormasi anu saé