AirPods 3 sareng Apple Music Hi-Fi dinten Salasa 18 Mei?

 

Render AirPods 3

Gosip ngeunaan kamungkinan datangna AirPods 3 anyar dina waktos anu sami yén éta mangrupikeun paningkatan kualitas sora Apple Music masih aya. Dina hal ieu éta rumor anu nempatkeun datangna AirPods anyar ieu sareng kualitas audio Hi-Fi di Apple Music kanggo Salasa payun, 18 Méi.

Warta ngeunaan AirPods generasi katilu anu anyar asalna ti jauh sareng dina hal ieu sigana aranjeunna tiasa langkung caket ti kantos presentasi aranjeunna. Éta sanés berita anu dikonfirmasi ku Apple, jauh ti éta sareng Apple henteu diarepkeun ngayakeun acara pikeun éta, éta ngan saukur bakal ngaluncurkeun aranjeunna dina halaman wéb salaku pembaruan sareng éta bakal sumebar ngalangkungan jaringan gancang sapertos biasana.

Warta / gosip asalna tina leungeun youtuber

Lukas miani parantos tanggel waler nunjukkeun berita anu aranjeunna kantos terbitkeun dina AppleTrack. Tangtosna rumor ngeunaan datangna AirPods énggal ieu asalna ti jauh sareng urang moal tiasa ngaluarkeun kamungkinan naon sabab éta produk anu kedah sumping telat mimiti, baik di WWDC atanapi anu langkung tiheula.

Ayeuna diarepkeun yén Salasa payun tanggal 18 urang bakal nganggo peluncuran headphone nirkabel anyar ieu ti Apple anu bakal gaduh desain anu mirip pisan sareng AirPods Pro ayeuna tapi tanpa bagian silikon sareng tanpa pembatalan noise aktif. Kami bakal ngantosan Salasa payun perkawis éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Omong kosong, aranjeunna bakal siga airpods ngecas nirkabel 2 tapi salaku hal anu anyar, gairah, tungtung carita.