AirPods generasi kadua anu ditawarkeun pikeun 99 euro

AirPods

Harga AirPods parantos turun sababaraha bulan ka pengker sareng ayeuna milarian sababaraha generasi kadua pikeun ngan ukur langkung ti € 100 éta bener nawar. Kami yakin yén headphone ieu henteu kedah aya perkenalan sareng sabab sadayana terang yén éta téh Apple AirPods.

Kalayan datangna langkung ti tangtu generasi anyar salami sasih Séptémber ieu atanapi bahkan sateuacan akhir taun, lumrah pikeun mendakan jinis tawaran ieu di toko. Dina hal ieu, éta Amazon, tapi aya seueur toko séjén anu ngagaduhan tawaran sapertos kitu pikeun Apple AirPods generasi kadua.

Mangrupikeun modél AirPods anu "lami" tapi éta tiasa leres janten produk anu sampurna pikeun seueur pangguna anu henteu hoyong méakkeun seueur headphone sareng hoyong gaduh sagala kaunggulan anu ditawarkeun AirPods nalika nyambungkeun sareng iPhone atanapi komputer sanés. Manzana . Ogé sacara logis kualitas sora headphone ieu saé saé pisanDina pengertian ieu, teu kedah ragu sakedap deui.

Hiji-hijina hal anu tiasa ngajantenkeun urang mikir yén ieu sanés mésér pikeun urang sacara harfiah ngantosan produk anyar éta sakuduna bakal sumping salami sasih akhir taun ieu, Tanpa tanggal rilis resmi jauh ti éta. AirPods ieu sareng chip H1 Apple nganggo harga ieu "permén" kanggo pangguna produk ti perusahaan Cupertino.

Mésér AirPods anjeun di dieu pikeun 99 euro
oge aya nawaran pisan metot dina asesoris jeung produk Apple séjén dina kasempetan Poé Perdana. Kami ngarékoméndasikeun nu nyandak katingal dina sagalana aya.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.