AirPods generasi katilu tiasa diluncurkeun dina 30 Séptémber

Renderkeun AirPods 3

Urang sadayana terang yén ayeuna nari tanggal pikeun intina sareng peluncuran produk Apple salajengna bakal janten sorotan akhir Agustus ieu sareng awal September. Saleresna tanggal presentasi produk sareng peluncuran salajengna bakal lebet dina sasih payun tapi dugi aranjeunna sacara resmi dikonfirmasi sababaraha situs nempatkeun "taruhan" na.

Dina hal ieu, halaman wéb Cina IT Home mendakan gambar anu nunjukkeun sababaraha tanggal peluncuran pikeun iPhone 13 sareng AirPods generasi katilu. Dina kasus iPhone anjeun tiasa ningali tanggal 17 Séptémber salaku tanggal peluncuran sareng dina AirPods 30 dina bulan anu sami. 

AirPods generasi katilu tiasa sumping dina 30 Séptémber

Kami henteu ngira yén 30 Séptémber mangrupikeun tanggal anu gélo tapi teu aya anu sacara resmi dikonfirmasi ogé sareng kami kaget yén peluncuran iPhone misah ti anu AirPods waktos ayeuna. Kumaha waé ogé, kedah sabar kana rumor ieu sareng ningali kahirupan sadidinten, kusabab "jogét tanggal" ieu bakal lumayan ti ayeuna.

Sababaraha média nunjukkeun yén AirPods generasi katilu tiasa sumping sacara mandiri dina acara éksternal atanapi bahkan tanpa aya kajadian, langsung ngumumkeun produk dina halaman wéb Apple sapertos anu kajantenan dina kasempetan-acara sateuacana. Kami parantos ngarepkeun acara saatos usum panas anu pinuh ku rumor sareng bocor sagala rupa, kami ngarepkeun yén Apple bakal ngaluncurkeun sababaraha produk sateuacan akhir taun sareng diantarana AirPods generasi katilu kalayan parobahan desain kalebet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.