AirPods generasi katilu bakal sumping kana acara dina Senén, 18 Oktober

Renderkeun AirPods 3

Salaku tambahan pikeun MacBook Pro anu ampir dikonfirmasi pikeun acara Senén payun, 18 Oktober, ayeuna aya berita anu bakal mastikeun pamasukan AirPods generasi katilu anu anyar. Numutkeun kana kabocoran dina jaringan sosial Cina Weibo, perusahaan Cupertino tiasa ngaluncurkeun AirPods generasi katilu anu anyar nalika acara.

Ieu ogé sanés hal anu énggal diantara rumor anu parantos urang tingali salami mangtaun-minggu sareng éta parantos parantos diingetkeun sababaraha waktos yén Apple tiasa ngaluncurkeun headphone énggal sateuacan akhir taun ayeuna ieu Naha éta bakal aya dina acara Senén salajengna, 18 Oktober?

Bocorna henteu liren sanaos padamelan Apple

Kami parantos masihan koméntar sababaraha minggu ka pengker yén hésé pisan ngatur masalah kabocoran dina presentasi Apple sareng téknologi hébat anu sanés. Di jaman ieu hese nyumputkeun produk sareng sigana yén AirPods generasi katilu ieu parantos dipasihkeun mangbulan-bulan tanpa leres-leres presentasi resmi ...

Akun @PandaisBald tina jaringan sosial Weibo dipikaterang ku rumor sareng bocorna ngeunaan produk Apple. Dina keynote Apple anu terakhir éta parantos ngingetkeun yén iPad generasi ka-18 bakal diluncurkeun sareng éta leres. Kami bakal ningali naha aranjeunna tungtungna lereskeun atanapi henteu dina kamungkinan presentasi ieu dina Senén XNUMX sanaos jelas yén hiji dinten atanapi anu sanés AirPods ieu anu parantos urang tingali dina seueur pisan rumor bakal tungtungna sumping. Sababaraha AirPods tanpa pembatalan noise, kalayan otonomi sakedik deui sareng desain anu sami sareng AirPods Pro tapi tanpa karét silikon payunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.