«AirTag» parantos ti Apple anu negeskeun alat Apple

Pikeun mimitian, kami bakal nyarios yén "AirTag" mangrupikeun mérek anu Apple kéngingkeun hakna sababaraha dinten ka pengker, sakumaha anu dikonfirmasi ku média Rusia RBC. Dina pengertian ieu, naon anu muncul salaku rumor pikeun sababaraha dinten sareng alat nyukcruk Ngagunakeun labél anu sami sareng anu urang terang ayeuna salaku Tile, éta langkung caket pikeun dikonfirmasi di Apple.

Ieu henteu hartosna yén urang bakal ngagaduhan alat-alat ieu kanggo dijual dina sababaraha jam ka payun, sanaos leres yén kami parantos dieusian ku rumor sababaraha minggu anu nunjukkeun ieu. Malah dina versi béta ios nami alat-alat ieu dideteksi éta Ampir tiasa dikonfirmasi sacara resmi yén aranjeunna bakal nampi nami AirTag.

Salami sababaraha bulan ieu urang ngupingkeun sareng maca berita anu aya hubunganana sareng alat ieu sareng ngajelaskeun ku cara saderhana kumaha jalanna urang bakal nyarios yén ku alat leutik ditempatkeun dina dompét, koper, ransel, smartphone, dina konci atanapi dimana waé ogé terang lokasi anjeun sepanjang waktos. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga barang-barang urang dina kontrol ngagunakeun alat leutik ieu.

Ayeuna bakal dikonfirmasi yén Apple parantos nyiapkeun peluncuranana sareng nami AirTag sareng perusahaan ISBC negeskeun penjualan merk ieu ka perusahaan. Naon kajadian éta kusabab perjanjian anjeun henteu berwenang pikeun nyebarkeun ka perusahaan mana éta dijual, Janten urang moal ngagaduhan konfirmasi resmi dugi ka ningali produkna di toko Apple atanapi dina wéb. Meureun minggu ieu halaman Apple bakal ngagaduhan kejutan deui dina hal ieu, urang bakal ningali naon anu kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.