Naha AirTag tiasa disetél ulang? Kumaha upami kuring mendakan atanapi hoyong ngicalna?

Tumpukan AirTag

Kasus ieu ngeunaan sababaraha patarosan anu sadayana ngagaduhan jawaban anu sami, hal anu mimiti dilakukeun pikeun ngareset AirTag nyaéta ngaleupaskeun Apple ID tina anu gaduhna anu leres. Tanpa ieu, teraskeun yén teu mungkin pikeun ngagunakeun alat anu aya di jalan, dijual atanapi anu sami.

Sapertos sésana produk Apple upami urang mendakan salah sahiji AirTags ieu dina taneuh, ransel, dompét, konci ... sareng kami henteu hoyong ngintunkeun deui ka anu bogana urang ngan saukur bakal tiasa ngamangpaatkeun batréna kumargi alat-alat ieu ngagaduhan ID Apple anu aya hubunganana sareng tanpa éta mustahil ngagunakeunana.

Apple nyarios jelas pisan dina alinea ieu:

AirTag tiasa dikaitkeun sareng Apple ID. Upami anjeun hoyong nganggo AirTag anu parantos dianggo ku batur, cabut heula AirTag tina Apple ID anjeun. Upami pangguna samemehna ngaleungitkeun AirTag tina Apple ID na, tapi éta kaluar tina kisaran Bluetooth AirTag, anjeun kedah ngaresetna sateuacan anjeun tiasa nganggo éta sareng alat anjeun

Éta nyarios kumaha anjeun tiasa ngareset AirTag

Jiga sesa alat Apple AirTags ieu ogé tiasa ngareset atanapi ngareset, pikeun ieu anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

    1. Pencét kana tutup batre stainless steel tina AirTag teras muterkeun jarum jam
    2. Cabut panutup sareng batréna, teras pasang batréna sareng tutup deui
    3. Pencét kana batréna dugi ka ngadangu suara bipna
    4. Nalika sorana bérés balikan deui prosésna opat kali deui: cabut sareng gentos batréna, teras pencét kana batréna dugi ka nguping suara bip na. Anjeun kedah ngupingkeun sora unggal pencét batréna, jumlahna aya lima sora
    5. Ganti tutupna ku ngajajarkeun tilu tab dina sampéan ku tilu slot dina AirTag
    6. Pencét kana tutupna dugi ka ngadangu sora
    7. Hurungkeun tutup jarum jam dugi ka eureun muter

Ku cara kieu anjeun parantos ngabalikeun atanapi ngareset AirTag tapi émut éta upami éta pakait sareng Apple ID anjeun kedah unlink sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.