Sensor jenuh getih, AirTags sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti mac

Coronavirus, ieu kecap anu ngahartikeun berita ngeunaan sagala rupa dina sasih Maret ieu. Leres, kami terang yén wabah virus ieu mangaruhan sakumna dunya sareng éta sababna kami hoyong nyimpang sakedik dinten Minggu ieu tina berita anu urang tingali ngeunaan Covid-19 sial ieu. Dina kasempetan ieu kami bade ngabagi ka anjeun sadayana warta anu luar biasa dina saminggu tapi nyésakeun sakedik kumisan anu aya hubunganana sareng pandemi ieu Éta mangaruhan rébuan jalma di panjuru dunya, janten hayu urang nganggo minggu anu paling saé tina kuring ti Mac.

Kahiji tina warta anu disorot nyaéta anu nuduhkeun kana kagabungna a sénsor sanggup ngadeteksi jenuh oksigén dina getih keur modél Apple Watch salajengna. Kabocoran dina kode sareng rumor nunjukkeun ieu, urang bakal ningali naon anu tungtungna kajantenan.

Hak Musik Pro ngagugat Apple Music

Di sisi anu sanésna urang gaduh gugatan ditumpukeun ka Apple kusabab persaingan henteu adil sareng jasa Apple Music. Urang terang yén jenis gugatan hukum ieu umum pikeun Apple sareng dina hal ieu aranjeunna ogé dituntut Spotify, Amazon sareng Google sareng anu sanésna pikeun Pro Music Rights (PMR).

Kami teraskeun berita na dina hal ieu langkung saé. Apple AirTags tiasa nambihan batré anu tiasa diganti ku pangguna, sahingga ngahontal durasi anu langkung panjang pikeun produk anu bener-bener tetep aya rumor. 

CPU ARM

Rengse ku warta anu luar biasa dina dinten Minggu ieu urang bagikeun sareng anjeun rumor ngeunaan datangna ka Prosesor ARM ka MacBooks taun ayeuna. Analis terkenal Ming-Chi Kuo, prédiksi kadatanganana dina akhir taun ieu Urang bakal ningali naha éta leres atanapi henteu.

Jaga diri anjeun jaga ayeuna-ayeuna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.