Akhir minggu ieu, gelut Sauron ti Mac anjeun

Akhir minggu ieu, gelut Sauron ti Mac anjeun

Ayeuna dinten Jumaah sareng waktosna caket pikeun pegatkeun saloba mungkin tina kawajiban damel, diajar, bahkan kulawarga. Sareng upami anjeun ogé resep ka gim sareng anjeun milari anu énggal pikeun ngeusian jam sareng jam hiburan, proposal anu kuring bawa ka anjeun ayeuna pasti anjeun bakal resep.

Bumi tengah: Kalangkang Mordor mangrupikeun gim anu dikembangkeun ku Feral Interactive Games sareng dumasar kana saga "Lord of the Rings". Kaulinan petualangan disetél dina dunya hebat Tengah-bumi anu kaancam ku balikna jahat Sauron ka Mordor.

Bumi tengah: Kalangkang Mordor

Ieu mangrupikeun aksi, petualangan sareng gim perang anu bakal nyayogikeun anjeun hiburan akhir minggu pinuh, sareng seueur deui. Anjeun bakal ngasongkeun idéntitas Talion, Gordorian ti Gerbang Hideung anu, saatos dibunuh sareng kulawargana dina wengi anu sami anu Sauron balik deui ka Mordor, hirup deui ku haus pisan pikeun pamales kanyeri sareng nyobian milari kunaon anjeunna ditolak perdamaian saatos maot.

Akhir minggu ieu, gelut Sauron ti Mac anjeun

Salah sahiji kaaslianana anu paling hébat ti Gordorian tina "Middle-earth: Shadow of Mordor" nyaéta ngagaduhan sistem permainan Nemesis ku Unggal musuh dihasilkeun sacara prosedural jadi béda pikeun unggal pamuter, ti mimiti katingalina sareng baju dugi ka kakuatan, kamampuan, kalemahan sareng sajabina. Akibatna, misi ogé béda-béda janten pangalaman kaulinan anjeun bakal unik.

"Bumi tengah: Kalangkang Mordor" nyaéta kaulinan sareng grafik kualitas luhur, sora sareng épék, éta sababna beuratna 57,16GB sareng meryogikeun sarat téknis tangtu sapertos minimum 8GB RAM, sareng anu sanésna. Pastikeun pikeun parios spésifikasi sateuacan mésér ti Mac App Store. Ku jalan kitu, upami anjeun buru-buru, anjeun bakal tetep dijual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.