Batré Mac sareng legenda kota na

modél-batré-macbook-12

Batré MacBook 12 inci

Téknologi maju sacara ajeg sareng ajeg. Dina dasawarsa ka tukang urang indit ti telepon pikeun nelepon sareng ngirim SMS ka ngagaduhan pusat multimédia dina saku urang, teu kakantun aplikasi GPS. Masalah anu paling ageung kana téknologi anyar nyaéta, sacara logis, aranjeunna peryogi énergi pikeun fungsina sareng énergi ieu asalna tina aki. Masalahna nyaéta batréna henteu maju sagancang téknologi anu aranjeunna pasihkeun sareng éta aya sacara praktis dina unggal alat anu ngagunakeunana. Apple MacBooks resep seueur otonomi, sareng seueur deui kusabab modél pang anyarna, tapi kami ogé ngagaduhan masalah anu sanés: kurangna inpormasi. Éta sababna urang nyerat tulisan ieu, pikeun ngajelaskeun mitos anu aya di sakitar na Batré laptop Apple.

Tapi hayu urang mimitian ku dasar-dasarna. Masih aya jalma anu gaduh mamang ngeunaan iraha bade ngecas batré komputerna kusabab sieun ngecas nalika kedahna henteu. Ieu kedah hilap. Masalah tina jenis ieu aya dina batréna anu langkung lami, dimana urang kedah ngeusi batre pinuh ku Nokia 3310 saatos ngantep éta pareum nyalira. Ayeuna, sanaos dicarioskeun yén siklus lengkep pantes, batréna henteu ngalaman tina masalah ieu, janten dina panggunaan normal, urang tiasa ngamuat aranjeunna iraha urang hoyong.

Upami anjeun badé nyimpen MacBook anjeun lami, tinggalkeun éta satengah muatan

Indikator ngecas MacBook

Upami urang badé nyimpen MacBook urang, urang kedah tumut kana sababaraha aspék:

  • Upami urang badé nyetop komputer lami-lami, kedah diperhatoskeun yén batréna tiasa kaleungitan otonomi upami urang henteu pareum dina waktos anu pas. Anjeun teu kedah pas pisan, upami henteu anjeun henteu kedah mareuman MacBook nganggo batréna di dua tungtung, Henteu dieusi pinuh atanapi henteu nganggo batré paéh lengkep.
  • Upami urang mareuman komputer nalika teu gaduh batréna, éta tiasa lebet a status debit pinuh Atanapi, istilah sanésna langkung saderhana sareng janten jelas, anjeunna tiasa maot. Di sisi anu sanésna, upami urang mareuman komputer nalika batréna dieusi pinuh, éta bakal kaleungitan otonomi.
  • Éta ogé penting entong simpen dina kaayaan dianggurkeun. Sakedik dikonsumsi, nagara bagian ieu pikeun ngahémat batré, henteu ngabatalkeun konsumsi. Antukna batréna bakal leres-leres lemes sareng tiasa lebet kana kaayaan anu dibébaskeun sadayana (mati).
  • Ngeunaan tempat dimana urang badé nyimpen éta, urang kedah tumut-tumut yén éta sanés tempat anu lembab, henteu tiis teuing atanapi panas teuing. Anu kedah diperhatoskeun langkung seueur nyaéta suhu lingkungan henteu langkung ti 32º.
  • Upami urang nyimpen éta langkung ti genep bulan, urang kedah ngeusi batre leuwih ti 50% unggal genep bulan. Ieu diperyogikeun, kumargi batréna ngaleupaskeun langkung waktos sanaos upami urang henteu nganggona.
  • Upami urang parantos lami nyimpenna, panginten kedah ditagihkeun sakitar 20 menit sateuacan réspon. Sabar, euweuh kajadian.

Suhu lingkungan anu parah tiasa mangaruhan batréna

Suhu MacBook

Alat éléktronik, sapertos MacBooks, didesain janten aman dina suhu kamar normal. Masalah tiasa muncul langkung dina suhu luhur anu berkepanjangan. Nalika dimungkinkeun, urang kedah tetep ngajaga MacBook a suhu kirang ti 35º, tapi éta moal salawasna tiasa janten gumantung kana daérah sareng usum taun.

Upami urang ngalaan MacBook urang kana suhu anu luhur anu berkepanjangan, urang tiasa ningali épéktipitasna lungsur sacara permanen, anu hartosna upami sateuacan nyandak sajam kanggo béak, engkéna bakal ngalir dina 50-55 menit.

Bisi mana waé, bagian ieu biasana ngagaduhan margin anu langkung ageung tibatan pabrik anu nyarankeun urang, tapi pencegahan langkung saé tibatan ngubaran.

Upami anjeun nganggo leungeun baju dina MacBook anjeun, teu kedah dicabut, tapi ...

MacBook leungeun baju

Cék entong panas teuing. Sababaraha kasus dirancang kalayan saé pisan tina sudut pandang éstétis sareng / atanapi ergonomis, tapi éta henteu dirancang kalayan saé pikeun ngantep komputer ngambekan. Panutup ieu tiasa nyababkeun alat janten panas teuing, hal anu henteu bahaya sabab henteu dipikaresep nyababkeun kahuruan, tapi, sakumaha anu parantos kami ngajelaskeun dina bagian saencanna, suhu anu luhur salaku kabiasaan tiasa nyababkeun otonomi turun-turun. .

Henteu kedah dikalibrasi batréna

MacBook Air

Sakumaha dinyatakeun ku Apple, alat-alat sareng batré bawaan henteu kedah kalibrasi. Éta parantos dikalibrasi pas urang ngaluarkeunana kaluar tina kotak, tapi ngan ukur dina modél ti 2009 ka hareup, ieu di handap:

  • MacBook 13 inci (akhir 2009).
  • Macbook Air.
  • MacBook Pro kalayan tampilan Rétina.
  • 13-inci MacBook Pro (Pertengahan 2009)
  • 15-inci MacBook Pro (Pertengahan 2009)
  • 17-inci MacBook Pro (Awal 2009).

Upami MacBook anjeun langkung lami tibatan model samemehna sareng anjeun ngalaman paripolah batré anu anéh, anjeun tiasa ngalibrasi éta. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nuturkeun léngkah ieu:

  1. Kami nyambungkeun adaptor listrik sareng ngeusi batre komputer. Urang bakal terang yén éta 100% dieusi nalika lampu indikator batréna pareum sareng lampu adaptor hurung tina warna amér kana héjo.
  2. Kami pegatkeun sambungan adaptor listrik.
  3. Kami nganggo komputer dugi ka bobo.
  4. Kami sambungkeun deui adaptor sareng ngantepkeun komputer ngeusi batre.

Pikeun nyingkahan kekeliruan, sok disarankeun pikeun ngagaduhan sistem operasi anu diénggalan. Sanaos leres ogé kamungkinan aya pembaruan sumping sareng bug énggal, berita biasana kalebet perbaikan kinerja sareng perbaikan bug, janten langkung gampang pikeun pembaruan pikeun ngabenerkeun masalah otonomi anu nambihan ka kami.

Bisi wae, upami masalahna serius sareng lumangsung nalika komputer masih dina garansi, langkung saé dijadwalkeun nelepon kalayan telepon Dukungan Apple sareng yén aranjeunna masihan kami solusi. Kadang-kadang urang ngalereskeun masalah nalika nelepon sareng dina kasus anu paling parah éta bakal dilereskeun atanapi diganti ku komputer anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

31 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   roberto cenahna

    alus,

    Masalahna ngagaduhan batré dina kompartemenna nyaéta panas anu dihasilkeun ku alat-alat maéhan éta, dasarna anu paling mangaruhan batréna, sakumaha anjeun nyarios, nalika batréna dieusi dugi ka 100%, kaseueuran peralatan ngan ukur nyayogikeun énergi. kana laptop.

    Hiji salam.

  2.   jaca101 cenahna

    Anjeun sanés tanpa alesan, batré sareng seueur panas henteu marahmay pisan kanggo nyarios tapi kuring terang musuh langkung parah tibatan suhu.
    Laci sareng mangbulan-bulan.

  3.   RUNTAH MOISES cenahna

    Kuring gaduh pro Macbook saprak kuring mésér 2 taun ka pengker kuring gaduh tilu batré sareng éta maot deui. Kuring ngaku apel tapi aranjeunna ngaliwat ka kuring. Saur kuring mah wajar sareng anu utami aranjeunna masihan kuring alamat pos di Irlandia, pikeun ngirim klaim. Éra yén aranjeunna kaleungitan konsumén ku cara kieu. Kuring nganggo Mac, pamajikan kuring ogé sareng di perusahaan kuring sami. Pikeun kuring hal anu paling penting nyaéta perawatan pribadi sareng Apple parantos kaleungitan, ayeuna aranjeunna gaduh seueur kauntungan, tapi kami gaduh jasa téknis anu tiis sareng jauh.

  4.   Beatriz cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, kuring kantos nganggo Mac bari, kuring gaduh desktop sareng pangkonan saderhana, nebra nyaéta Mac Book Versi 10.5.8, kaleresan mangrupikeun anu munggaran anu masihan kuring saeutik kagagalan sareng ti mimiti éta Nanging, kuring tetep nganggo carjer sabab hiji-hijina anu kajantenan éta lampu henteu teras-terasan hurung. Pokokna, kuring parantos dua taun nganggo éta sareng kuring nuju liburan di bulan ieu sareng ngantepkeun éta nyambungkeun langkung ti 20 dinten nalika kuring wangsul kuring ningali éta henteu dieusi, anu normal, sambungkeun kana arus sareng éta dihurungkeun normal tapi kuring henteu sadar yén éta henteu ngeusi batre nanaon dugi kuring ngantepkeun éta nyambungkeun langkung ti 8 jam sareng nalika kuring ngahurungkeun, dugi ka luhur dimana persentase muatanna némbongan, éta nyatakeun "Éta henteu ngecas", éta parantos parantos sapertos kieu salami 3 dinten, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  5.   jaca101 cenahna

    Beatriz, Masalah lampu héjo atanapi beureum dina magSafe biasa di seueur komputer sareng masalah anjeun bahkan mungkin aya hubunganana sareng naon anu kajadian.
    Batré MacBook anjeun panginten parantos maot, tapi cobian ieu di handap:
    1.- Kalayan carjer magsafe dicolok, cabut batréna teras lebetkeun deui ka jero, sambungkeun carjer kanggo ningali naon anu kajantenan.
    2.- Kalayan macbook pareum, pencét tombol kakuatan tanpa ngaleupaskeun dugi ka anjeun nguping suara bip, ieu ngareset firmware, sahingga ngaluarkeun masalah kalibrasi batré.
    3.-
    Turun http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/
    Kalayan tali kelapa anjeun tiasa ningali inpormasi aki anu saleresna.

    Upami éta nyatakeun sapertos "henteu batré" atanapi "muatan batré maksimum" caket 0, anjeun kedah ngarobihna.

    1.    Lau cenahna

      Halo Jaca101
      Kuring gaduh masalah anu sami sareng Beatriz, kecuali batréna henteu tiasa dicabut, lampu na tetep héjo tapi kuring ngagaduhan peringatan yén "batréna henteu dieusi" sareng leres ... kuring ngantep komputer bari teu lami dianggo. Dupi anjeun masihan abdi ??? Abdi parantos nyobian sadayana ... 🙁

  6.   aider cenahna

    Halo sadayana.
    Hal anu luar biasa parantos kajantenan ka kuring yén kuring panginten moal kajantenan kuring sareng mac. Abdi ngagaleuh 3 bulan ka pengker sareng ti kamari aki na teu dieusi, naon hartosna ieu? yén aki kuring parantos maot? Kuring parantos naroskeun dina waktosna sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring kedah ngaleupaskeun batréna, tapi kuring henteu tiasa muka tutup tukang upami henteu nganggo obeng ... ..
    Abdi turun tina kalapa .... tapi éta nutup kuring kalayan murah…. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun….
    hatur nuhun pikeun pitulung dina

  7.   jaca101 cenahna

    balikan deui, nalika anjeun nguping sora boot (chaaaaan) pencét CMD + ALT + P + R
    Upami anjeun ningali yén henteu aya anu robih pareuman, maka hurungkeun ku nahan tombol kakuatan dugi ka anjeun nguping suara bip, leupaskeun sareng ngamimitian.
    Upami henteu aya anu robih anjeun kedah ngalereskeunana, éta sahandapeun jaminan.

    Aya anu kajadian dina batré laptop atanapi sistem manajemen kakuatan.

  8.   aider cenahna

    Hatur nuhun jaca 101!
    Mémang nyatana nyaéta sapertos kaajaiban tapi dinten ayeuna kuring parantos pareum sareng batréna parantos ditagihkeun ku nyalira janten kanggo ayeuna kuring nuju saé, sanaos kuring bakal ati-ati, sabab sigana aneh pikeun kuring naon anu kajantenan kuring sanaos abdi tuang kuring henteu kalibet dina dunya ieu, kuring ogé henteu ngarti ogé.
    atoh hatur nuhun pisan kana bantosanna!

  9.   jaca101 cenahna

    Upami anjeun kantos lulus tés sareng éta. teras nahan kalapa ningali naon anu dicarioskeun ayeuna.

  10.   jaime rosales cenahna

    Halo .. Abdi mésér Mac .. tapi kuring henteu terang kumaha ngagunakeun obrolan pikeun ngobrol sareng pendak sareng baraya ti nagara sanés .. Kuring gaduh akun dina utusan HM de Y. Kuring nyambung ka aranjeunna tapi kuring ngan ukur tiasa nyerat sareng kuring henteu tiasa ngadamel hiji konperénsi pidéo .. punten… aya saran ..?

  11.   Dan cenahna

    @Jaime, saran kuring nyaéta ku baja 200 € anjeun bakal ditingalkeun

  12.   jaca101 cenahna

    Anggo Skype, éta universal. http://www.skype.es

  13.   Yesus cenahna

    Kuring gaduh masalah sareng macbook na éta hideung, masalah anu kuring gaduh nyaéta komputer kuring kedah dihubungkeun sareng carjer sareng led blinks beureum sareng héjo sareng saatos bari pareum, upami kuring nyabut batréna anu dipimpin héjo na pernah pareum, naon éta tiasa? Abdi parantos nyobian naséhat anu sateuacanna nyarios sareng teu nanaon, naha kuring kedah ngagentos batréna? atanapi naon tina komputer?

  14.   Mariana cenahna

    Kuring ngan ngarobih batré dina buku MAC kuring, nalika kuring nyambungkeun éta pikeun ngeusian éta lampu anu mimiti janten héjo sareng saatos sababaraha detik, éta bakal beureum. Cobian sareng charger anu sanés sareng upami éta héjo sepanjang waktos abdi tiasa mastikeun ngagunakeunana ogé atanapi tiasa lumpat abdi rusak?

  15.   Jaca101 cenahna

    Upami carjer janten beureum éta sabab éta dieusi. Éta bakal héjo nalika batréna dieusi pinuh. Upami carjer anu sanés héjo tanpa dieusi, éta tiasa kusabab éta henteu nawiskeun cekap daya pikeun ngeusi batre bari tetep laptopna dijalankeun.

  16.   Itzel cenahna

    Kuring gaduh macbook pro anu nuju ngagaleuh langkung ti 1 taun ka pengker; atanapi sareng atos parantos aya dua charger anu kuring mésér kuring henteu terang naha éta kajantenan, éta ujug-ujug lirén damel, abdi henteu terang deui naha éta carjer atanapi batréna , sareng upami éta mangaruhan yén carjer tetep nyambung?

  17.   jaca101 cenahna

    Éta henteu kedah dipecah ku tetep nyambung.
    Hiji tina dua:
    atanapi laptop ngagaduhan sababaraha anomali anu nyababkeun sumberna kaleungitan atanapi dina jaringan dimana dipasangna aya tegangan mikro-motong.

  18.   Solomon cenahna

    Dinten ayeuna kuring lebet, anjeun tiasa nyarios yén bios tina macbook pro kuring tapi kuring henteu terang kumaha kaluarna sareng ujug-ujug pareum teras kuring ngahurungkeun sareng ngawartosan yén éta henteu ngeusi batre anu matak pikasieuneun pisan kuring. tina mac kuring saé waktos ieu, teras kuring mareumanana sareng dimuatna sareng éta tiasa dianggo tapi ayeuna éta langkung lami, sabab bakal aya solusina?

  19.   Josech cenahna

    Hiji patarosan, kuring ngarobih batréna kusabab MacBok (Bodas) naros ka kuring, dina waktos kuring mésér anu anyar sapertos 2 atanapi 3 minggu sareng nalika kuring nempatkeun batréna anyar éta henteu ngahurungkeun macbook kuring sareng kuring ngantepkeun ngecas sakitar 6 dugi 8 jam sareng kuring tinggaleun tanpa nyambungkeun sadayana wengi sareng teu hurung, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngaktipkeunana? Kuring mencét tombol daya sareng teu nanaon .. éta ngabantuan

  20.   Gerardo cenahna

    Tiasa batur ngawartosan kuring naha batré 13p MacBook Pro kuring ngaleupaskeun nalika komputer dipareuman ??? ieu normal ??
    hatur nuhun

  21.   Dani cenahna

    Halo! Kuring gaduh PowerBook G4 anu parantos sakitar sataun sareng aya anu diparkir dina pacilingan, ayeuna tiasa dianggo sampurna tapi batréna henteu nyandak muatan pisan sareng ogé jam pb disetél ulang unggal-unggal kuring miceun kabel listrik ...

    Coconutbattery nyarios ka kuring: Muatan aki ayeuna: 5mha
    Kapasitas batre asli: -1 mha
    Ngecas siklus: 0 siklus
    Carjer sambung: leres
    Ngecas batré: henteu

    Naon anu tiasa kajantenan anjeunna? : /

    Hatur nuhun pisan!

  22.   nacho cenahna

    halo wilujeng wengi abdi gaduh mac pro sareng nalika kuring pasang dina lampu hérang héjo sareng teu dieusi, naha aya anu tiasa nyarios ka kuring upami kuring kantos ngucapkeun salam sareng hatur nuhun

  23.   Jen cenahna

    Salam !!
    Kuring gaduh mac pro, kuring nganggo mac dina batré sareng nalika ngagaduhan 10% pareum, kuring henteu ngémutan teuing sanaos henteu kajantenan sateuacanna sareng kuring nempatkeun, ayeuna mah henteu langkung ti 99 % sareng lampu carjer robih tina héjo janten konéng Upami kuring pegatkeun sambungan carjer, pareum, bongkar kelapa sareng sadayana henteu kunanaon, sababaraha solusina, kuring parantos nga-restart na tetep sami. SOMBANG BANTUAN KAMI !!!

  24.   juru salamet cenahna

    Halo ... kuring gaduh MacBook Pro anu batréna dirobih sareng saatos éta henteu hurung deui nganggo atanapi henteu nganggo batré ...
    Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun milarian terang naon anu kajantenan anjeunna?

  25.   Miguel Gés cenahna

    Halo sababaraha dinten ka pengker kuring mésér MacBook Air 13 I5, batréna ngeusi 100% nalika kuring badé ngajalankeun aplikasi éta pareum, ngantep Mac sareng tanpa ngajalankeun aplikasi éta biasana dikaluarkeun, kalayan catu daya éksternal tiasa dianggo tanpa masalahna, batréna gaduh 4,7, 774 taun sareng XNUMX siklus, éta parantos réngsé? Hapus sadaya data tina kenangan sareng éta tetep sami
    Hatur nuhun pitulung ka

  26.   Andres Felipe cenahna

    Upami kuring ngaluarkeun batréna tina komputer macbook kuring, éta bakal tetep fungsina normal kalayan kakuatan ac sapertos laptop windows

  27.   Marilyn cenahna

    Halo! Kuring gaduh MacBook Air sareng masalah anu kuring gaduhkeun nyaéta carjer. Nalika kuring hoyong ngeusi batre komputer kuring, carjer diaktipkeun lampu konéng, kuring sambungkeun sabab katingalina anéh pikeun kuring sareng ayeuna éta henteu ngeusi batre atanapi ngahurungkeun lampu naon waé. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun!

  28.   Hollm4n cenahna

    Hai, abdi gaduh Mac Air nganggo batréna anu kembung, kuring ngaluarkeunana sareng kuring badé kéngingkeun anu anyar. Naha disarankeun pikeun neraskeun ngagunakeun pakakasna tanpa batré atanapi ngantosan batréna anu énggal?

  29.   liliana deheza cenahna

    mac kuring parantos ngagelebug sareng kuring ngan ukur tiasa nyolok kana carjer ... naha batréna maot? Naha éta kembung?

  30.   Andrés cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami nganyenyeri ku cara naon waé ngagunakeun komputer nalika éta nyambung ka pangecasna (dipasang pasti).

bool (leres)