Alarm hurung sareng kaméra nambihan diskon anu signifikan

Kotak Alarm Ring sareng Sensor

Seueur pangguna alarem konvensional anu ngalih ka alarem gaya Ring. Kalayan jenis alarm ieu, sapertos anu ditawarkeun ku firma gaya Ring, nawiskeun jasa anu pikaresepeun anu ngagabungkeun kaméra kaamanan merek sorangan sareng alarem. Ieu ngandung harti yén urang tiasa gaduh sagalana dina pak kalawan harga leuwih disaluyukeun ti naon maranéhna ménta kami pikeun alarm disambungkeun. Dina sagala hal, duanana pilihan sah, boh alarm konvensional disambungkeun jeung ieu ti Ring, masing-masing milih pilihan anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Ayeuna pikeun ngagungkeun «Hideung Days» urang manggihan alarm ring kalawan diskon signifikan

Sareng éta perusahaan produk kaamanan anu cerdas pikeun bumi diluncurkeun dina situs wéb na nawiskeun kaamanan pinter pikeun sakumna bumi ti 16 dugi ka 29 Nopémber pikeun Hideung Days bari suplai panungtungan. Ieu ngandung harti yén urang bisa ngarasakeun harga bener metot pikeun sababaraha poé sarta maranéhanana anu rék bisa ngamangpaatkeun éta.

Diantara nawaran paling beredar kami datang di sakuliah Ring 2nd Generasi Alarm Kit es hiji sistem kaamanan "Laksanakeun sorangan" Teu merlukeun pamasangan profésional, pangeboran, atawa modifikasi imah permanén, sahingga alat idéal pikeun homeowners na renters. The Panto Panto Video Éta mangrupikeun bel panto anu paling murah sareng kompak, ngamungkinkeun pangguna ningali sareng nyarios ka sémah ti mana waé.

pakakas Precio habitual  harga BLACK DAYS
2nd gen alarem. + Cam jero rohangan 308,00 € 149,00 €
2nd gen alarem. 249,00 € 149,00 €
Panto Panto Video 59,00 € 39,00 €

Dina hal ieu teh Paranti ngirining Aranjeunna henteu ngabutuhkeun langganan jasa wajib, aranjeunna dibayar sakali sareng éta. Alat-alat ieu tiasa dikaitkeun sareng dikawasa ku aplikasi Ring gratis pikeun alat ios, macOS sareng Android, dimana pangguna nampi béwara sacara real waktos nalika alarem, kaméra atanapi bel panto ngadeteksi gerakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.