Alternatif anu pangsaéna pikeun Word pikeun iPad

Kadatangan Kantor pikeun iPad Éta nguciwakeun sakumaha anu diarepkeun sareng telat. Kalayan rarancang sareng fungsionalitas anu saleresna optimal, Word, Excel sareng PowerPoint pikeun iPad sanés ngalayanan urang langkung ti nganuhunkeun rohangan dina iPad sareng konsultasi dokumén, hal anu tiasa urang lakukeun ku seueur aplikasi sanés. Upami urang hoyong ngadamel atanapi ngédit urang kedah ngalangkungan kotak sareng ku langganan, anu bahkan langkung négatip dina pasar dimana persaingan parantos milih gratis. Upami tpco anjeun kersa mayar pikeun ngalaksanakeun naon anu ditawarkeun ku batur sacara gratis atanapi, sahenteuna, tanpa langganan abadi, dinten ieu kami nunjukkeun sababaraha alternatif anu pangsaéna pikeun Word pikeun iPad. Coba aranjeunna sareng putuskeun.

Kaca Apple

Upami urang nyarioskeun iPad sareng Apple, alternatif anu pangsaéna pikeun Kecap pikeun iPad es Halaman, utamina upami sadayana padamelan urang dilakukeun di sakitar blok. File na sampurna cocog sareng Word, duanana input sareng output sareng éta ogé gratis ti waktos anjeun ngagaleuh alat énggal.

Tapi upami urang ngembangkeun padamelan urang sacara jelas dina iPad, PC, Mac ... panginten pilihan sanésna sami-sami pikaresepeun.

Dokumén Google

Dokumén Google mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun Kecap pikeun iPad upami urang damel silih gentos dina Mac sareng PC. Karakter multiplatform na, ditangkep ku Drive sareng sababaraha fungsi na rupa-rupa, ngajantenkeun alat anu sampurna pikeun gawé kolaborasi. Ogé, henteu janten masalah upami anjeun teu ngagaduhan konéksi internét ayeuna, anjeun tiasa tetep damel sami sareng awan bakal ngalaksanakeun padamelanna nalika sambunganna mulih.

Cloudon

Alternatipna anu saé pikeun Kecap pikeun iPad es CloudOn. Sacara gratis, éta nawiskeun anjeun sadaya fitur Office sareng singkronisasi sareng jasa utama dina awan, sanaos, leres, éta penting pisan pikeun anjeun gaduh konéksi internét.

Kantor Polaris

Pilihan séjén pikeun Kecap pikeun iPad sareng, sacara umum, ka kantor mana waé kantor. Nangtung kaluar tina Kantor Polaris aksés gancang na kana lampiran email, gudang awan terpadu sareng manajemén dokumén.

Kantor Cerdas 2

Ngadamel, ngédit sareng ngabagi dokumén sareng aplikasi produktivitas ieu anu kalebet a rupa-rupa font sareng format, ditambah kamampuan ngekspor file salaku PDF sareng nyimpen kana Dropbox atanapi Google Drive. Sanaos henteu gratis, harga na, utamina, éta sanés langganan, ngajantenkeun alternatif anu saé pikeun Kecap pikeun iPad.

Pilihan séjén pikeun Word pikeun iPad

Tapi di App Store urang tiasa mendakan seueur alternatif sanésna Kecap pikeun iPad sareng, sacara umum, ka sakumna Kantor suite. Patarosanna nyaéta pikeun nyobaan ningali saha waé anu cocog sareng kabutuhan urang. Sababaraha anu sanésna nyaéta:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.