Analitik strategi nyatakeun Apple ngintunkeun 6,5 juta notebook dina Q3 2021 berkat MacBook Air

MacBook Air

Perkiraan pikeun kiriman laptop Apple lumayan saé numutkeun Stratégi Analytics. Dina hal ieu, firma riset nempatkeun Apple salaku anu ngajual laptop panggedéna kaopat di dunya kalayan 10% pangsa pasar sareng angka 6,5 juta notebook dikirimkeun dina Q2021 XNUMX hatur nuhun sabagian kana MacBook Air.

Éta waragad pisan pikeun ngaleuwihan inohong ti firms séjén anu écés gaduh harga anu langkung handap sareng katalog produk anu langkung variatif. Apple gaduh naon anu dipiboga tapi éta ngalakukeun hal-hal anu saé pisan sareng komputerna sareng datangna prosesorna nyalira ngarobih deui penjualan dina tahap parobihan ieu. Buktina ieu MacBook Air anu aya di payuneun penjualan sarta yén tanpa ragu éta salawasna komputer Apple kaunggulan tara.

Versi panganyarna tina MacBook Air anu dileupaskeun ieu anu nambihan chip M1 ogé ngagaduhan tampilan Rétina 13 inci sareng harga dasarna 1.129 euro. Sajaba ti éta, siswa bisa ménta parabot ieu kirang duit nu ngajadikeun eta parabot meuli on sababaraha kali. MacBook Air ogé tiasa dipendakan dina tawaran anu saé dina Amazon sareng toko sanés ogé MacBook Pro 13 inci.

Ieu mangrupikeun tim anu paling laris nurutkeun strategi Analytics:

strategi Analytics

Kahiji urang kudu Lenovo, dituturkeun ku HP, Dell lajeng urang manggihan Apple. Beda dina unit anu dikirimkeun antara anu baheula sareng Apple lumayan ageung tapi seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Dina naon waé, total penjualan 66,8 juta komputer anu dikirimkeun saé pisan pikeun séktor ieu sareng langkung-langkung ngémutan kakurangan komponén anu aya ayeuna. Numutkeun firma analis sorangan, upami teu aya kakurangan komponén di sakuliah dunya, inohong kiriman ieu bakal malah leuwih luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)