Anjeun ayeuna tiasa ngadaptarkeun sési Adobe MAX 2021 gratis

Adobe MAX

Legiun pangguna pikeun édisi Adobe visual anu béda sareng program desain ayaan. Sakumaha kajadian taun kamari, konperénsi taunan na Adobe MAX éta janten virtual sacara gembleng. Sareng luhur, gratis.

Janten upami anjeun hoyong nuturkeun sési Adobe di tilu dinten tina acara, anjeun ayeuna tiasa ngadaptar dina halaman wébna. Anjeun bakal diajar seueur trik sareng anjeun bakal ningali sadaya berita yén Adobe suite ngahijikeun taun ayeuna.

Salami sababaraha taun ayeuna, Adobe ngayakeun acara taunan anu disebat Adobe MAX pikeun ngajarkeun ka para pangguna satia sareng masarakat umum anu pang anyarna dina parangkat lunak Adobe pikeun ahli desain sareng iklan. Adobe MAX parantos teras-terasan janten acara tatap muka, tapi ti saprak taun ka tukang, kusabab pandemi anu bagja, paméré Adobe MAX parantos janten leres-leres virtual.

Acara Adobe MAX 2021 bakal ti dinten Salasa 26 Oktober dugi ka Kemis 28 Oktober, sareng éta bakal gratis kanggo saha waé anu hoyong ngiringan ti jarak jauh. Pendaptaran pikeun Adobe MAX ayeuna dibuka, sareng anu hoyong ngadaptar tiasa ngalaksanakeunana di website ti Adobe.

Acara bakalan langkung ti 400 sési, keynotes, MAX Sneaks labs sareng lokakarya, nampilkeun ceramah ti lampu kreatif, ahli produk, panyatur, sareng seueur deui. Sagalana ampir.

Adobe ngarencanakeun pikeun ngayakeun proyék seni kolaborasi sareng tantangan komunitas, ditambah bakal aya sési diajar anu pas pikeun sadaya tingkatanPikeun pangguna novice ogé desain leres sareng ahli penerbitan.

Tanpa ragu, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun sadayana anu nganggo program tina katalog anu éksténsif anu ditawarkeun ku Adobe pikeun desain sareng éditan gambar digital unggal dinten. Tilu dinten anu tiasa nguntungkeun pisan, boh pikeun pangguna novice boh pikeun désainer sareng propésional anu maju. Y bebas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.