Naha anjeun kersa Apple ngahijikeun desain iMac anyar kana sésana MacBooks?

MacBook Bodas

Kuring parantos nampi iMac anu anyar anu dipasihkeun April kamari nunjukkeun yén garis komputer MacBook tiasa ngarobih desain gancang tibatan engké nyoko salaku bagian tina parobahan warna anyar, pigura kosong anyar, jsb.

Dina pengertian ieu, patarosan na jelas sareng éta seueur pangguna biasa kana pigura hideung pakakas Apple Bahkan dina iPhone, sanaos ngagaduhan warna, perusahaan tetep nambihan payunna hideung, nanging nalika iMac énggal sumping, sadayana sigana parantos robih.

Pidéo tina Max Tech nembé diterbitkeun nyarios langsung ngeunaan kamungkinan gaduh MacBook Air kalayan pigura bodas, ieu mangrupikeun hal anu tiasa tungtungna sumping atanapi henteu. Kami ngabagi pidéo supados anjeun tiasa ningali pendapat saluran YouTube anu kawéntar ieu:

Dupi anjeun kersa MacBook Air atanapi Pro kalayan bezel bodas?

Lajengkeun waleran kuring pikeun patarosan éta pribadi tanpa ningali modél iMac énggal ieu mahal, pigura bodas henteu ngayakinkeun kuring. Warna na tiasa pikaresepeun di tukang tapi saur payunna kedah hideung. Sababaraha MacBooks lami ngagaduhan payuneun bodas sareng Air sanajan abu-abu janten teu munasabah yén aranjeunna mikirkeun ngalaksanakeunnana enggal dina modél MacBook énggal.

Sareng sigana saleresna jalma tiasa resep parobihan ieu atanapi langkung warna dina payuneun MacBook. Janten upami anjeun hoyong anjeun tiasa ngajawab patarosan dina bagian koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   norman cenahna

    Kalayan pigura bodas? Ayeuna di dieu caket. Wilujeng apol.

  2.   Pedro cenahna

    Bingkai kosong mangrupikeun kalepatan ageung.
    Kumisan ti kanyataan yén teu aya pabrik anu ngadamel laptop ku pigura kosong, teu aya alesan pikeun ngalakukeunana. Éta parantos kabuktosan yén warna latar poék, hideung nyaéta anu paling saé kusabab éta anu paling poék, éta anu masihan sensasi kontras anu pangsaéna.

bool (leres)