Naha anjeun penggemar Fallout 4? Ngarobih Mac anjeun kana terminal dina gaya Fallout éta sorangan

Mac-Fallout 4-convert-2

Upami anjeun kipas pisan séri gim video RPG post-apolitical tina Fallout anu didamel ku Bethesda, pastina anjeun kantos ningali di terminal pikeun ngasupkeun kode sareng muka konci panto atanapi ngan saukur inpormasi pikeun langkung ngartos sajarah Wasteland.

Terminal ieu PC dasar kalayan monitor CRT sareng sistem anu sangat primitif sami sareng Unix ngaji salaku host. Sanaon tangtosna babandingan antara hiji sareng anu sanés henteu asup akal, urang henteu kedah hilap yén OS X mangrupikeun sistem anu ngawariskeun dina bagian anu tangtu hakekat Unix.

Mac-Fallout 4-convert-1

Kusabab ieu parusahaan Produk Hunt parantos ngaluncurkeun aplikasi anu ngajantenkeun kami nganggo jinis Terminal sareng anu ieu nyarupaan terminal Fallout vintage, masihan sentuhan anu sangat pribadi.

Pikeun ieu éta bakal diperyogikeun anjeun ngaunduh aplikasi ieu tina Mac App Store kalayan harga € 4,99 atanapi langsung angkat ka uji éta dina halaman Product Hunt salami periode anu ditangtoskeun.

Aplikasina éta disebat Cathode Sareng sanaos éta henteu tiasa dianggap gaganti pasti pikeun sadaya pungsionalitas terminal terintegrasi, sahenteuna éta bakal ngingetkeun deui kenangan sareng sacara éstétis éta langkung ngajentul.

Urang tiasa ngaropea na ngarobah warna, sinkronisasi horizontal, distorsi anu dihasilkeun ku gelas monitor kalayan répék épéktip dina émutan terminal yén sadayana pikeun ngajantenkeun Mac urang katingali sapertos komputer "sakola lawas".

Kuring ngan ukur nyarankeun undeuran aplikasi ieu upami urang jelas-jelas nganggo terminal, nyaéta, upami urang kedah nganggo éta unggal dinten rata-rata 80 paréntah atanapi langkung Sareng tangtosna urang resep Fallout, kumargi sanaos hargana henteu kaleuleuwihi, éta mangrupikeun runtah upami urang henteu nganggo.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.