Naha anjeun terang browser Maiar pikeun macOS? Wani pikeun nyobaan

Maiar mangrupikeun peramban anu diperhatoskeun dina Mac kami

Salah sahiji alesan kunaon kuring nganggo Apple dina kahirupan mah kusabab kabijakan privasi. Boh macOS com ios sareng iPadOS didesain supados data urang aman ti pihak katilu anu badé ngicalna. Akhir-akhir ieu kuring nuju nguji pangotéktak ieu, Maiar sareng kuring kedah nyarios yén kuring kataji.

Sanaos kami nempatkeun seueur ukuran kontrol sareng data anu kami unggah kana jaringan sosial sareng berinteraksi sareng program pihak katilu, Urang kedah émut yén panyungsi Wéb penting pikeun ngajaga privasi éta.

Maiar ngajaga data kami dina Internét tanpa ngonpigurasi nanaon

Maiar mangrupikeun peramban anyar, anu ciri utama na, kagancangan, kaamanan sareng karusiahan setélan umum pikeun unggal pangguna dina Internét.

Paramban ieu janji bakal 8 kali langkung gancang. Di sagigireun langkung épisién sacara energetik tibatan peramban sanés, ngamuat halaman wéb utama dua dugi ka dalapan kali langkung gancang tibatan Chrome sareng Safari dina sélulér sareng 2x langkung gancang tibatan Chrome dina desktop.

Nya kitu ogé Maiar tiasa ngahalangan iklan,  teu kedah masang plugins atanapi ekstensi tambahan. Pamblokir iklan bawaan blok eusi anu teu dihoyongkeun sacara standar. Kituna, janten dugi ka dalapan kali langkung gancang. Seueur halaman wéb ngagaduhan langkung ti tujuh puluh pelacak.

Sakitu kagancangan sareng kaamanan bakal nganggur tanpa fitur anu paling penting pikeun pangguna, karusiahan. Maiar sanggup nyayogikeun panyalindungan anu jero. Éta ogé sanggup mayungan ngalawan kamungkinan panipuan sareng malware.

Numutkeun kana deklarasi hajat aranjeunna, éta Anu nyiptakeun pangotéktak ieu henteu ngajual data pribadi, sabab sérver henteu nyimpen data browsing. Aranjeunna teras-terasan disimpen di terminal.

Pantes nyobian panyungsi ieu, éta bakal ningkat upami mungkin kaamanan sareng privasi alat Apple kami, khususna Mac. éta cocog sareng seueur ekstensi program sapertos 1Password atanapi LastPass.

Teu aya anu leungit pikeun nyobaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    "Salah sahiji alesan kunaon kuring nganggo Apple ..." Leres? Bangsat, diajar nyerat

  2.   Luis cenahna

    Anjeun teu ngagaduhan pilihan pikeun ngekspor tetengger. Naha aya anu terang jalanna pikeun méréskeunana?