Anjeun tiasa ngekspor operasi Apple Card kana CSV

Anjeun tiasa ngekspor operasi unggal bulan ka CSV

Sanaos Apple Card masih dianggo pikeun urang di Spanyol, di sisi sanés Atlantik éta parantos lami dianggo. Éta parantos dilaksanakeun lumayan di antara urang Amérika anu nganggo éta tanpa henti. Kusabab kitu, sanés ide anu goréng pikeun ngendalikeun biaya éta. Ayeuna bakal langkung gampang berkat kanyataan yén urang tiasa ngekspor data bulanan kana file CSV.

Ngagaduhan kartu, bahkan ti Apple, sok janten perhatian biaya anu urang tiasa ngahasilkeun nalika ngagunakeun éta. Éta sababna henteu nganyenyeri yén mékanisme naon pikeun pangendaliana ditampi.

Ékspor ka bulan CSV per bulan operasi dilakukeun sareng kartu

Apple parantos ngumumkeun yén pangguna Apple Card ayeuna bakal tiasa Ékspor transaksi perbankan bulanan anjeun dina file format CSV. Format dasar tapi cocog pisan sareng ampir sadaya aplikasi kauangan sareng spreadsheet.

Ieu léngkah munggaran, sabab Perusahaan Amérika mikir yén data bulanan ieu ogé tiasa diékspor dina format OFX (Bursa Keuangan Openbank). Kami masih henteu terang iraha, tapi éta anu kami di dieu, pikeun nyaritakeun sakumaha anu anjeun terang.

Dina raraga ngekspor data ieu, anu kedah dilakukeun ku pangguna Apple Card nyaéta lebetkeun kana kasaimbangan kartu, milih sasasih teras pencét dina transaksi ékspor. Logis, sareng sanaos sigana truismeu, fungsi ieu moal épéksi dugi sahenteuna hiji bulan panggunaan sareng kartu parantos kalangkung. Ngagaduhanana henteu sesah teuing, perusahaan Goldman Sachs parantos nempatkeun seueur fasilitas pikeun masihan Kartu Apple kana jumlah pangguna anu maksimum.

Mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngendalikeun biaya tina kartu sareng tingali kumaha hal éta sami-sami mekar unggal bulan, ku cara grafik visual anu bakal nyaritakeun yén anjeun bade ngalangkungan kapal atanapi upami sabalikna anjeun tiasa neraskeun ngaduruk "plastik".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.