Anjeun tungtungna tiasa nyambungkeun pengendali Xbox One anjeun ka Mac anjeun

Xbox-one-mac-install-controller-0

Henteu lami ti harita urang nunjukkeun kumaha sambungkeun controller PS4 ka Mac anjeun maén tina bentukna langkung ergonomis pikeun sagala jinis gim dina OS X. Nanging, seueur diantara anjeun yén desainer Sony teu khusus narik perhatian anjeun sejauh kanyamanan, langkung resep desain Xbox One controller pikeun diputer. Janten naon anu kajantenan upami urang hoyong nganggo pengontrol Xbox One anu anyar, kumargi moal aya masalah ngalakukeunana, tapi teu sapertos anu ngadalikeun PS4, Xbox One controller kedah disambungkeun kana Mac ngalangkungan kabel USB.

Dina hal ieu kami moal ngagaduhan kamungkinan pikeun nyambungkeunana liwat Colokkeun sareng Puterkeun yén upami anjeun ngagaduhan PS4 controller, tapi di sisi anu sanésna aya proyek henteu resmi anu ngamungkinkeun kami nyambungkeun controller bari tetep sadayana atanapi sahenteuna lolobana na fungsionalitas, sapertos proyek Xone-OSX anu dikembangkeun ku FranticRain.

Pikeun masang parangkat lunak anu ngamungkinkeun sistem pikeun mikawanoh paréntahna, éta bakal cekap pikeun buka halaman Xone-OSX ngalangkungan tautan ieu sareng unduh vérsi anu parantos disusun pikeun ngajalankeun paket instalasi sareng turutan pitunjuk dina layar. Sakali sagalana éta dipasang kami bakal balikan deui alat-alat pikeun mariksa ku kadali jauh dipingpin lampu up.

Hal anu salajengna nyaéta pikeun buka panel preferensi sistem, dimana urang bakal ningali bagian anyar dipasang disebut Xone Controller, ngalangkungan urang bakal ngonpigurasikeun tombol-tombolna, joysticks ...

Anu ngarugikeunana nyaéta teu 100% cocog sareng sadaya kaulinan, janten dina sababaraha éta bakal tiasa dianggo sawaréh atanapi langsung henteu. Nanging, dina sagala rupa anu kuring gaduh kasempetan pikeun nyobaan aranjeunna parantos damel sampurna. Salian ti sadayana ieu, ogé penting dicatet yén éta moal ngeusi batre atanapi batré sanajan éta dihubungkeun ku USB kumargi ngan ukur nyandak data.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Karla cenahna

    Halo! Nalika ngaunduh paket .zip, dina file REEDNE.md éta nyarios ngajalankeun installer. Tapi kuring henteu terang naon installer na. Dua folder sareng tilu file nembongan (2 tina .md sareng anu sanés anu mangrupikeun lisénsi ...) Upami anjeun tiasa netelakeun patarosan kumaha cara masangna, éta bakal langkung saé. Hatur nuhun pisan!

bool (leres)