OS X parantos nampi langkung seueur serangan taun ieu tibatan lima anu terakhir

anti-malware

Éta kantos dikoméntaran yén OS X langkung aman tibatan Windows, kumargi dina tiori éta henteu kakurangan tina masalah virus éta ngancam Windows. Éta henteu rusiah, tapi sigana yén éta gancang-gancang robih. Langkung seueur Macs dijual unggal taun, janten jumlah alat tandatangan berbasis Cupertino dipendakan di langkung seueur bumi sareng tempat padamelan. Dina taun-taun ayeuna, jutaan serangan, malware, cacing ... anu ngan ukur mangaruhan parangkat Windows parantos terang, tapi éta parantos robih kusabab paningkatan Mac dina taun-taun ayeuna, anu narik perhatian pamilik alien, dina hiji sisi, sareng hacker di sisi anu sanés.

Jumlah serangan dina komputer kalayan OS X dipasang parantos langkung ageung langkung ageung tibatan salami lima taun ka pengker sapinuhna. Numutkeun ka Tim Panilitian Ancaman Bit9 + Carbon Blck, salami sapuluh minggu aranjeunna ngalaksanakeun kajian aranjeunna mendakan langkung ti 1400 serangan dina OS X, kalebet cacing, malware, spyware ...

Kami henteu kedah panik ngeunaan éta kanaékan malware dina Mac, kaseueuran pelanggaran dideteksi ku perusahaan kaamanan siber sareng biasana henteu ngahontal pangguna dina kaseueuran waktos. Tapi henteu ngaraos ati-ati kana aplikasi anu urang pasang dina komputer urang, terang kanyataan yén éta mangrupikeun aplikasi tina sumber anu dipercaya jeung kabuktosan.

Upami aya anu gaduh mamang, jelas yén teu aya sistem operasi anu aman sareng 100% aman, sareng upami sanésna aranjeunna nyarios ka Apple nganggo iOS 9, dimana éta ngalaksanakeun fungsi Rootless énggal anu sacara téorina ngajantenkeun imun tina serangan naon waé pikeun aksés kana sistem, sareng nembé sabulan ka pengker ti Pangu ngaluncurkeun Jailbreak pikeun vérsi ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.