Browser pikeun Mac

Browser pangsaéna pikeun Mac

Dupi anjeun milari anu browser anu pangsaéna pikeun Mac? Ayeuna di pasar urang tiasa mendakan seueur panyungsi anu cocog sareng OS X. Kaseueuran pangguna nganggo Safari kumargi éta dipasang sacara asli sareng mangrupikeun anu nawiskeun integrasi anu pangsaéna sareng sadayana sistem. Sanaos kitu, masih aya sabagéan ageung pangguna anu ngabenci Safari kana tingkat anu sami sareng pangguna Windows hama Internet Explorer, janten, kami nawiskeun anjeun daptar top 10 panyungsi pikeun Mac.

Di pasar urang tiasa mendakan seueur panyungsi anu didesain pikeun dianggo sareng sistem operasi desktop Apple, sanaos jumlahna rada langkung alit, tangtosna upami urang ngabandingkeunana sareng jumlah panyungsi anu cocog sareng Windows. Tapi tetep, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun panyungsi anu pangsaéna pikeun Mac anu bakal dijantenkeun alternatif pikeun panyungsi anu paling populér sapertos Safari, Firefox, Chrome, Opera ...

Kuring ngadamel daptar panyungsi anu pangsaéna ieu pikeun Mac sareng OS X anu ngémutan karesep kuring sareng nyobian ngajelaskeun alesanna anu parantos ngantunkeun kuring ngagolongkeun aranjeunna dina urutan ieu. Kami arepkeun saatos maca tulisan anjeun tiasa milih anu pangsaéna pikeun Mac atanapi anu cocog pikeun kabutuhan anjeun.

Safari, browser anu pangsaéna pikeun Mac pikeun seueur

Safari pikeun Mac

Sacara pribadi, upami anjeun ogé pangguna iPhone, iPad atanapi iPod touch, Safari mangrupikeun browser anu paling saé pikeun Mac anu tiasa anjeun anggo. Singkronisasi antara alat anu pakait akun anu sami ngamungkinkeun urang konsultasi tetengger komo sajarah MAC urang tina iPhone, iPad atanapi iPod Touch naon waé. Salaku tambahan, singkronisasi tombol sareng nami pangguna ngalangkungan iCloud Keychain ngajantenkeun pilihan anu paling aman sareng paling gampang pikeun ngagaduhan sadaya data anu aya dimana waé urang ayana.

Tulisan anu aya hubunganana:
Masalah sareng sambungan Bluetooth Mac anjeun?

Safari tiasa dianggo gancang yén anjeun henteu mikir ngeunaan ngagunakeun panyungsi anu sanés anu sacara téoritis ngaku. Safari didesain ku pangembang anu sami sareng OS X, janten optimalisasi anu langkung saé sareng sadaya sistem sareng halaman wéb anu tiasa diaksés aranjeunna hésé ngéléhkeun. Salaku tambahan, aranjeunna ogé ngamungkinkeun kami pikeun nambihan perpanjangan ganjil kana peramban sahingga alesan yén Chrome langkung saé dina hartos éta leres-leres henteu masuk akal.

Firefox

Firefox pikeun Mac

Sanaos pertumbuhan anu laun anu dialaman Firefox, browser ieu pikeun Mac masih salah sahiji anu pangsaéna pikeun OS X saatos Safari, anu asalna dipasang pituin. Firefox parantos salawasna dicirikeun ku nyobian ngajaga penjelajahan pangguna sabisa-bisa ku cara meungpeuk, dina kamungkinan na, naon waé jinis aksés ka MAC kami ngalangkungan éta. Kauntungan sanés anu ditawarkeun ku Firefox nyaéta kamandirian sareng privasi anu ditawarkeunana nalika browsing, khususna dina halaman wéb anu has sapertos Amazon, anu ngalacak cookies kami pikeun terang naon anu urang pilari sareng harga naon anu parantos kami mendakan éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara muka Terminal dina Mac

Salah sahiji fitur anu ngajantenkeun salah sahiji panyungsi anu paling saé pikeun Mac nyaéta kamungkinan pikeun nambihan naon waé jinis panyambung. Nyatana aya seueur diantara aranjeunna anu ngan sayogi pikeun Firefox tanpa mendakan tara na dina platform sanés sapertos Chrome. Hatur nuhun kana singkronisasi antara alat sareng Firefox kami ogé tiasa gaduh sadayana téténgger sareng kecap akses dina sadaya alat dimana kami ogé gaduh Firefox anu dipasang, naha Windows, Android, Linux ...

Unduh Firefox gratis.

Chrome

Chrome pikeun Mac

Dugi ka ayeuna-ayeuna, peramban sok janten domba hideung tina laptop Mac. Konsumsi anu luhur tina sadaya ékosistem aplikasi anu sok aya hubunganana (Hangouts, Google Drive ...) ngajantenkeun peramban ieu nyeri sirah nyata pikeun batré MacBook kami. Henteu janten masalah halaman mana anu anjeun buka sareng naha éta ngandung Flash atanapi henteu, para penggemar MacBook urang teras-terasan kana kakuatan pinuh tanpa alesan anu jelas, maka panggunaanana parantos ngirangan ageung pisan dina laptop Apple, henteu sapertos dina Mac. Desktop dimana konsumsi nyaéta sékundér sabab urang terang yén kami moal béak batré.

Untungna, versi panganyarna tina Chrome pikeun OS X ngumbar masalah ieu sareng kagancangan peminat MacBook kami tetep dina tingkat anu cekap, ogé konsumsi batréna, tapi pikeun seueur pangguna éta kasép sareng Chrome henteu acan ngambah laptop deui . Chrome, sapertos Firefox, nawiskeun kami sinkronisasi téténggér antara alat anu sanés sareng kecap akses, anu ngajantenkeun panggunaan na langkung raoseun tanpa kedah nyerat kecap konci pikeun nyandak éta. Salajengna, toko aplikasi sareng penyuluhan nawiskeun kami seueur tambihan pikeun pangotéktak urang, tambihan anu kadang tiasa teu produktif sabab ngilikan bagian ageung sumber daya Mac urang.

Unduh Chrome gratis.

TOR

Tor browser pikeun Mac

Dugi ka wahyu Snowden diumumkeun umum sareng metode anu digunakeun ku sadaya pamaréntah, sanés ngan ukur Amérika Kalér, pikeun nénjo wargana, seueur pangguna anu ngalih kana peramban Thor. henteu kéngingkeun tilas milarian anjeun sareng dipangaruhan ku hasil pamilarian dumasar kana lokasi anjeun (IP).

Tor didasarkeun kana Firefox anu ngamungkinkeun kami ngarobih panyungsi ieu ampir maksimal. Kamungkinan pisan yén nalika anjeun nganjang kana situs wéb anu ngagaduhan seueur pariwara sareng elemen anu ngalacak kagiatan urang, panyungsi moal jalan leres, anu bakal maksa urang mareuman sababaraha aspék konfigurasi. Browser ieu pikeun Mac cocog pikeun troll, para pangguna anu resep nyiptakeun kontropérsi dina halaman wéb anu aranjeunna kadatangan sareng anu biasana sok diblokir ngalangkungan IP.

Tor sayogi gratis kanggo diunduh.

opera

Opera pikeun Mac

Sacara pribadi, kuring salah sahiji pangguna anu nganggap éta Opera teu tiasa adaptasi sareng jaman ayeuna sareng akhirna éta atos réngsé ku biaya pangguna anu murah pisan dibandingkeun sareng taun-taun sateuacanna. Kurangna pilihan konfigurasi, sajaba operasi anu kadang atah na, parantos ngajantenkeun masarakat awam lirén nganggo éta.

Opera ogé ngamungkinkeun kami masang ekstensi pikeun ngarobih navigasi urang sareng syarat minimum pikeun fungsina leres aranjeunna pisan low. Pilihan anu saé pikeun alat-alat anu kirang kuat.

Opera sayogi gratis kanggo diunduh.

Maxthon

Browser Maxthon pikeun Mac

Maxthon mangrupikeun alternatif anu saé upami anjeun hoyong nyobian panyungsi anu sanés. Éta henteu nawiskeun kami nanaon anu teu biasa, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyinkronkeun data browsing kami sareng alat sanésna, nyimpen kecap akses, kolom autofill ... Isu ekstensi henteu jalan sakumaha mistina kumargi éta ngamungkinkeun kami masang sababaraha toko Firefox sareng Chrome. Dimana pangotéktak ieu pikeun Mac leres-leres aya dina sarat anu diperyogikeun pikeun fungsina, kumargi teu sapertos Chrome dina waktos anu goréng, Maxthon henteu meryogikeun seueur sarat ti Mac kami.

Maxthon sayogi kanggo diunduh gratis via Mac App Store.

Maxthon Browser (AppStore Link)
Browser Maxthonbebas

Browser obor

Browser obor

Browser basis Chromium, sapertos Chrome. Ieu teh pangotéktak terbaik pikeun Mac anu tiasa urang mendakan pikeun konsumsi pidéo sareng musik, tapi éta tiasa dianggo khusus nalika urang fokus kana maénkeun musik ngalangkungan pangotéktak. Éta ogé ngamungkinkeun kami ngaunduh pidéo anu kami maénkeun dina pangotéktak tanpa kedah masang ekstensi sanésna upami éta kajantenan di Chrome. Éta ogé ngahijikeun hiji manajer torrent idéal pikeun anu resep unduh. Dumasar kana Chromium, Obor ngamungkinkeun pamasangan sadaya ekstensi anu sayogi dina Wéb Chrome Store.

Pamakéan ekstensi, sakumaha anu kuring parantos mairan di luhur, kedah dilakukeun sedeng upami urang tiasa ngarobah peramban janten keledek hésé pikeun mindahkeun Mac naon waé, henteu paduli konfigurasi na. Bewara Obor utamina nalika urang nambihan langkung ti opat ekstensi. Touch Browser sayogi pikeun diunduh gratis.

gadungan

Palsu mangrupikeun panyungsi pikeun Mac éta ngajadikeun otomatis gampang. Palsu ngamungkinkeun urang nyéred tindakan panyungsi pikeun nyiptakeun alur kerja grafis tanpa kedah antar muka manusa. Aliran kerja anu didamel tiasa disimpen sareng dibagi ka langkung seueur pangguna. Palsu diideuan ku Automator ti OS X sareng mangrupikeun kombinasi sampurna Safari sareng Automator anu ngamungkinkeun urang berinteraksi sareng internét gancang sareng nyaman.

Palsu idéal pikeun pangguna canggih sabab bakal ngijinkeun aranjeunna ngajadikeun otomatis tugas nalika ngeusian dina bentuk panjang sareng gambar gambar. Sadaya fitur otomatisasi Palsu dikuatkeun ku alat skrip asli Mac OS X AppleScript, ngamungkinkeun skrip otomatis pikeun ditambihan kana tugas garis paréntah umum anu sanés.

Browser ieu, khusus pisan, teu sayogi gratis, dibanderol $ 29,95, tapi urang tiasa unduh vérsi gratis pikeun ningali sareng nguji operasina.

Yandex Browser

Yandex Browser pikeun Mac

Yandex, anu asalna ti Rusia, mangrupikeun browser tina raksasa pamilarian Rusia Yandex, aranjeunna henteu ngaganggu ngarobih nami siga Google ngalakukeun ku nyebat browser na Chrome. Yandex dipikaterang janten salah sahiji panyungsi panggancangna pikeun Mac yén urang tiasa mendakan di pasar, ngajagaan urang tina halaman wéb anu bahaya anu ngandung malware sareng ogé ngajagi sareng ngawartosan nalika urang nyambung kana jaringan Wi-Fi umum, sahingga urang jaga inpormasi anu kami lebetkeun.

Ngeunaan kustomisasi, Yandex ngamungkinkeun urang ngarobih latar tukang browser pikeun adaptasi sareng selera urang, hal anu saeutik pisan panyungsi ayeuna tiasa nawiskeun. Sapertos seueur pangotéktak anu sanés, éta ogé nawiskeun kami kamungkinan pikeun nyingkronkeun data pangotéktak urang sareng data login sareng alat sanés, kumargi Yandex ogé sayogi pikeun ios sareng Android.

Yandex sayogi kanggo diunduh gratis.

Sleipnir Browser

Browser Sleipnir pikeun Mac

Pangembang Sleipnir Browser nyatakeun yén aranjeunna parantos ngadamel panyungsi ieu dina gambar sareng sasarina kumaha anjeun pikahoyong yén éta mangrupikeun pangotéktak anjeun, gambar leutik halaman ukuran anu pas pikeun ditingali tanpa ngantepkeun panon urang, kolom milarian kalayan pilihan, gampang mendakan tab terbuka anu anjeun peryogikeun dina waktos éta ...

Sleipnir dirancang pikeun tiasa kontrol navigasi ngaliwatan gerakan dina Track Pad atanapi Magic Mouse, ningalkeun gerakan luhur sareng ka handap anu biasa pikeun ngurilingan halaman anu kami buka. Éta ngagaduhan jalan pintas keyboard pikeun nyepetkeun navigasi, janten beurit bahkan henteu perlu pikeun tiasa napigasi sacara nyaman. Browser ieu nawiskeun kami kamungkinan muka dugi ka 100 tab anu sanés, nyaéta upami kinerja nalika anjeun muka tab ngirangan jauh.

Sleipnir (Tautan AppStore)
Sleipnirbebas

Vivaldi

"Vivaldi" mangrupikeun salah sahiji panyungsi Mac anu pang anyarna, nanging, éta ngagaduhan pangalaman anu lega sabab éta parantos dikembangkeun ku perusahaan Vivaldi Technologies, anu didamel ku pangadeg sareng mantan CEO "Opera" (browser anu parantos urang tingali di luhur ) Jon Stephenson von Tetzchner.

Mangrupikeun panyungsi freeware kalayan sentuhan "réaksioner" sabab timbul salaku réaksi kana transisi anu dilakukeun ku Opera ti Presto ka Blink, janten motto na anu ayeuna nyaéta "Browser pikeun babaturan urang".

"Vivaldi" mangrupikeun pangotéktak wéb pikeun Mac anu dirancang pikeun pangguna anu nyéépkeun sababaraha jam dina ngajalajah net, ku sabab éta dihartikeun salaku "Pribadi, mantuan sareng fleksibel", Sareng anu leres nya éta. Salaku conto, anjeun tiasa pilih lokasi tab di luhur, handap atanapi dina salah sahiji sisi, sareng anjeun bahkan tiasa mutuskeun lokasi bar alamat. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngaropea sapuan ku beurit, penampilanna, potong kompas sareng seueur deui

Diantara fungsi sareng fitur anu paling luar biasa urang tiasa nunjukkeun yén éta nawiskeun salah sahiji navigasi sajarah anu paling kuat kalayan statistik pamakean anu ditepikeun dina cara anu kacida visualna, kamampuan pikeun gampang browsing situs wéb sareng mendakan tautan, sareng seueur deui. Éta ogé ngagaduhan manpaat panel catetan dimana anjeun tiasa nempelkeun téks anu paling dipikaresep ku anjeun, nambihan tautan komo gambar, anu kuat gerentes tetengger anu bakal mempermudah panggunaanna henteu paduli jumlah, fungsina "Numpukkeun tab", jsb.

Anjeun tiasa ngaunduh Vivaldi for Mac sacara gratis dina halaman wéb resmi na.

Rockmelt, panyungsi média sosial

RockMelt

"RockMelt" mangrupikeun pangotéktak pikeun Mac anu didesain khusus pikeun para pangguna anu sering ngotéktak jaringan sosialna, khususna dina FaceBook. Dumasar kana panyungsi Chrome Google, RockMelt ngagaduhan kauntungan integrasi média sosial sareng kontrol khusus sahingga anjeun ngagaduhan réréncangan "caket" 24 jam sadinten. Éta ogé kalebet a bar obrolan, kamungkinan nambihan jaringan sosial, ngamutahirkeun status anjeun langsung tina kadali ruang na sareng seueur deui.

Sakumaha urang nyarios, éta mangrupikeun panyungsi dumasar kana Chrome janten ngalebetkeun sadaya kakuatan, kinerja sareng fungsina, kalayan kaunggulan jaringan sosial anjeun diintegrasikeun.

Anjeun tiasa ngaunduh RockMelt kanggo Mac gratis di dieu.

para

para

"Flock" mangrupikeun peramban wéb anu dirancang pikeun sababaraha platform, kalebet Mac Apple. Salaku mesin grafik nganggo Gecko, anu sami sareng anu dianggo dina Mozilla Firefox, sareng kaunggulanana atanapi fitur anu paling luar biasa nyaéta integrasi anu kuat sareng jasa penting sapertos Facebook, Twitter, Flickr atanapi YouTube. Ku cara kieu, pangguna Flock tiasa ngabantosan aksés gancang sareng langsung kana jasa ieu.

Fitur anu saé na deui nyaéta bar sisi, sahingga tiasa dihartikeun salaku tihang utama peramban wéb ieu. Éta mangrupikeun rohangan anu pangguna langsung aksés kana RSS feeds sareng Favorites.

Tapi éta henteu sadayana sabab Flock ogé ngagaduhan:

  • Kamampuh nyerat tulisan blog sareng halaman wéb anyar dina WordPress, Livejournal atanapi Blogger sanaos anjeun henteu nyambung kana internét dina waktos éta.
  • Anu perkasa clipboards on-line dimana anjeun tiasa nyimpen téks, tautan, gambar anu aya hubunganana pikeun anjeun konsultasi atanapi dianggo engké.
  • Pilihan kakuatan bagikeun poto dina Facebook atanapi Flickr tanpa kedah ngantunkeun peramban.

Anjeun tiasa ngaunduh browser wéb Flock gratis di dieu.

Di dieu anjeun ngagaduhan rangkaian alternatif anu hadé nalika ngajalajah wéb salaku standar anu kalebet Apple dina komputer Mac na, ti sababaraha anu bergengsi sareng kawéntar sapertos Firefox, Chrome atanapi Opera, anu sanés anu kirang dikenal tapi kalayan desain minimalis, intuitif sareng pinuh fungsi , kakuatan sareng kinerja, sapertos Vivaldi atanapi Tor. Ayeuna anjeun milih, anu mana anu anjeun pilih?

Sababaraha taun ka pengker urang ngagaduhan sababaraha rupa anu langkung ageung, tapi seueur panyungsi parantos lirén ngamutahirkeun sakumaha Camino, batur resep Rockmelt dibeli ku Yahoo, para Éta ngarobih tujuan strategis na sareng kami henteu terang sareng naha éta bakal balik sareng peramban na pikeun Mac. Panonpoé Tilelep langsung lirén ayana sareng ayeuna teu gaduh halaman wéb.

Dupi anjeun nambihan deui kana daptar ieu? Naon pikeun anjeun teh browser anu pangsaéna pikeun Mac?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Solomon cenahna

    Sacara pribadi, kuring parantos nyobian sababaraha panyungsi dina MacBook Air kuring, anu paling narik perhatian kuring nyaéta Crome kusabab tarjamahanana, tapi gancang-gancang kuring kedah deui ka Safari, kusabab gerakan anu paling henteu dipiboga Crome.

    1.    Miguel Angel Juncos cenahna

      Sapuk satuju. Chrome langkung unggul dina sababaraha cara, tapi Safari's built-in multi-touch gestures teu aya hargana. Abdi resep ngajalankeun dua ramo dina trackpad pikeun mundur, salaku conto.

      1.    paéh anjeun cenahna

        Ti ayeuna, fitur na sayogi sareng Chrome parantos nyusul safari dina mac. Kura-kura parantos nyusul haréwos.

  2.   Juan cenahna

    Kuring nganggo Firefox sareng Thunderbird kanggo email dina Mac sareng ogé dina PC. Hiji-hijina tempat kuring nganggo Safari nyaéta iPad. Alesanna? Percanten, kaamanan, kustomisasi. Kuring teu percanten kana nanaon, tapi teu aya nanaon tentang Chrome atanapi Big Brother Google sareng kataji na pikeun néwak langkung seueur data tanpa anjeun terang.

  3.   BG BOBOTOH (@BobotohID) cenahna

    Sugan aya anu tiasa ngajalankeun sakedik langkung gancang tibatan anu sanés, tapi panggunaan "gerak isyarat" kalayan trackpad henteu kadieu, pangalaman browsing anu pangsaéna. salam hatur nuhun kanggo catetan.

  4.   ulang taun cenahna

    anjeun tiasa install browser Rusia Sputnik dina Mac?

  5.   crireybar cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan. Chrome ayeuna henteu ngénggalan deui pikeun Mac kuring janten seueur halaman anu kuring teu tiasa lebetkeun. Sistem operasi kuring sapertos kieu: OS X 10.8.5. Éta moal ngantep kuring ngamutahirkeunana, atanapi masang Firefox ... Sareng kuring henteu terang naha Safari ogé henteu dianggo pikeun kuring! 🙁

    1.    burit cenahna

      Hal anu sami pisan anu kajantenan ka kuring sareng kuring henteu terang kumaha ngabéréskeunana, naha anjeun parantos tiasa ngalakukeun hiji hal? sambutan

  6.   Nicole cenahna

    Hello!
    Naha anjeun terang naha aya mesin pencari meta anu cocog sareng Mac?

  7.   Peponet cenahna

    Firefox Quantum (versi 57) salamina!

  8.   Anne Swan cenahna

    Abdi henteu tiasa deui muka seueur halaman dina Mac kuring tibatan sateuacan na kuring gaduh safari, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  9.   Yolanda cenahna

    Kuring henteu terang sababaraha daptar, kuring bakal kedah nyobian éta sabab kuring henteu resep Safari sapertos biasa ...
    Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi aya deui halaman wéb anu nganggo tulisan anu saé pisan nyarioskeun ieu. http://www.descargarotrosnavegadores.com
    Kuring miharep batur bakal aya pitulung, hatur nuhun sareng salam!