Nu matak pilem "The Banker" membela film dina hiji pernyataan

The bankir

Pilemna The bankir, mangrupikeun serangan munggaran Apple kana dunya bioskop, pilem anu dijadwalkeun perdana di AFI Fest anu diayakeun Nopémber kamari, kanggo engké ngahontal bioskop tertentu dina 6 Désémber, nanging sagala rupa anu aya hubunganana sareng pilem teu disangka-sangka dibatalkeun.

Urang kedah ngantosan sababaraha dinten terang alesan kunaon Apple mutuskeun mutuskeun ngabolaykeun tanpa wates waktu sareng teu disangka pelepasan pilem ieu. Pembatalan éta disababkeun ku tuduhan nyiksa seksual ka salah saurang adi tiri Bernard Garret Jr, salah sahiji produser pilem éta.

The Banker, pilem anu diaku ku Apple anu bakal nutup festival pilem AFI

Publikasi Ragam, parantos nampi serat anu ditandatanganan ku sababaraha anggota paraga pilem sareng bagian tina tim produksi, anu mana aranjeunna ngabantosan alesan kunaon carita Garret Sr parantos dibawa ka bioskop ngajauhan dirina tina tuduhan anu ngurilingan salah sahiji produserna, sareng éta pasti salah sahiji anak tokoh utama.

Teras anjeun tiasa maca éta pernyataan lengkep yén duanana tim boh pamaén ti The bankir parantos ngintun ka Ragam:

Kami badé nyarioskeun carita anu gairah, nyaritakeun kahirupan luar biasa Bernard Garrett Sr. sareng Joe Morris, sareng prestasi anu dirintis dina merangan kateusaruaan ras dina taun 1950an sareng 1960an.

Sanaos kami henteu ngagaduhan jalan pikeun terang naon anu tiasa kajantenan di antara barudak Mr. Garrett di taun 1970an, kalebet tuduhan nyiksa anu nembe dilaporkeun ka kami, haté kami nyaah ka saha waé anu ngalaman.

Pilem éta sorangan henteu dumasarkeun kana ingetan saha waé barudak Bernard Garrett Sr., tapi ngan ukur wawancara anu direkam sareng Bernard Garrett Sr. dirina, anu dilakukeun dina 1995, didukung ku transkrip Kongrés, putusan pengadilan, sareng tulisan anu sanés. Média. tina waktos. Kami ngadukung pilem sareng pesen pemberdayaan positip na.

Surat ieu nyaéta ditandatanganan ku 54 jalmasiga George Nolfi (sutradara, panulis sareng produser pilem), salian ti Aom Mackie (Bernard Garrett), Samuel L. Jackson (Joe Morris), Nicholas Hoult (Matt Steiner) sareng Nia panjang protagonis utama carita ieu.

Bankir didasarkeun kana carita anu leres tina dua pengusaha Afrika-Amérika (Morris sareng Garret) anu debut saurang lalaki kulit kelas damel (Steiner) pikeun janten sosok kakaisaran perumahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.