Jabra Elite 85t énggal nambihan pembatalan noise adjustable, desain, otonomi sareng sora brutal

Kasus Jabra Elite 85t

Dinten ayeuna headphone nirkabel mangrupikeun aksésori anu peryogi pikeun jutaan jalma. Sawatara waktos ka pengker, sakedik anu percaya yén headphone ieu bakal suksés nyanghareupan kualitas sora sareng isolasi anu tiasa ditawarkeun ku headphone langkung-ceuli anu langkung konvensional, tapi antukna ieu parantos robih pikeun headphone anu langkung alit sapertos anu di. kualitas audio, portabilitas, sareng pilihan pembatalan noise anu saé pisan pikeun bari.

Jelas yén henteu sadaya pangguna ngaraos raoseun sareng jinis headset ieu anu tetep aya dina ceuli, tapi tanpa diragukeun kualitas ieu parantos maju dugi ka ayeuna anjeun nganggo aranjeunna sareng anjeun bahkan henteu sadar ... Kanggo sabagéan ageung anjeun tanda tangan Jabra dipikaterang sareng dina hal ieu kami gaduh kamungkinan pikeun nguji éta headphone nirkabel Jabra Elite 85t énggal.

Mésér Jabra Elite 85t anjeun didieu

Desain Jabra Elite 85t énggal sareng kualitas bahan anu pas dina unggulan

Jabra Elite 85t

Dina pengertian ieu, nalika urang ningali headphone nirkabel, urang ogé kedah ningali kotak ngecasna, desain luarna pas dipasang, résistansi bahan ngalawan kamungkinan tetes teu kahaja, salian ti kualitas audio tangtosna. Urang bakal nyarios engké ngeunaan audio na nyaéta yén dina dinten ayeuna kalayan aplikasi anu ditawarkeun ku pabrik telepon sélulér ieu anjeun tiasa ngamangpaatkeun pisan.

Ngeunaan desain Jabra Elite 85t ieu teu aya anu négatip anu tiasa urang sebutkeun. Bentuk anu dipibanda ngamungkinkeun nahan anu ampir sampurna pikeun kaseueuran jalma, aranjeunna gaduh desain anu saé pisan katingali sareng kabawa kompak ngamungkinkeun urang nyandak éta dimana waé tanpa masalah.

Kualitas bahan pikeun headphone Jabra ieu parantos dijantenkeun wates anu hadé. Kami henteu tiasa ngawadul ngeunaan naon waé, éta nunjukkeun kualitas dina desain tapi anu paling penting dina bahan na ieu ngajantenkeun urang gaduh headphone kanggo waktos anu lami.

Pembatalan Noise Aktip (ANC) sareng HearThrough

Jabra Elite 85t interior

Dina hal ieu, Elite 85t nawiskeun Pembatalan Noise Aktif anu spektakuler (ANC) anu sanggup ngahalangan sora luar dina cara anu henteu pernah katingali sateuacanna. Urang tiasa nyarios éta dina pembatalan noise ieu Elite 85 aya dina jangkungna Apple's AirPods Pro tanpa sieun sabab ogé hatur nuhun kana aplikasi urang tiasa nambihan tingkat pembatalan secukupnya. Ieu dihontal kalayan tingkat pembatalan noise anu béda sareng HearThrough.

HearThrough, mangrupikeun istilah anu dianggo ku perusahaan pikeun ngaidentipikasi modeu transparansi. Dina pengertian ieu teu aya seueur anu ngajelaskeun kumargi dibarengan ku pembatalan noise duanana fungsi ngabantosan urang pikeun ngagaduhan tingkat isolasi anu sampurna ti luar bari masih ngupingkeun kamungkinan paguneman sareng saha waé.

Insinyur Jabra sacara khusus ngembangkeun 11 tingkat sora pikeun ngahasilkeun performa anu optimal. Unggal tingkat (tina ANC lengkep kana HearThrough lengkep, sareng salapan sésana), bénten sareng tingkat sateuacan sareng saatos sakitar 3 db, nawiskeun parobihan anu tiasa ditingali ku unggal luncat. Kalayan tingkat ANC maksimum anu pangsaéna dina pasaran, tingkat 11 sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun pangalaman anu saé.

Pikeun ngaktipkeun pembatalan noise ieu atanapi HearThrough, cukup aktipkeun langsung tina aplikasi atanapi ngan saukur ku isyarat dina headphone nyalira. Ngagaduhan tombol fisik dina headphone nyalira nyegah teu dihaja dina headset sareng ieu robih tina hiji modél ka modeu anu sanés. Anu négatip nyaéta "klik" anu kadéngé nalika anjeun mencét, tapi sacara pribadi kuring ngahargaan éta sabab seringna nalika anjeun ngarobih headset ku sababaraha alesan anjeun teu kahaja némpél aranjeunna.

Kualitas sora dina Jabra ieu teu tiasa dibantah

Jabra Elite 85t App

Kami tiasa satuju yén henteu ngagaduhan kasaluyuan aptX mangrupikeun hal anu seueur pangguna henteu resep tapi saleresna headphone ieu pikaresepeun dina hal kualitas sora naon anu anjeun nawiskeun. Ogé ditambihan pembatalan noise anu saé anu ditawarkeunana sareng modeu transparansi nyalira, sigana siga headphone anu kualitasna teu tiasa dibantah.

Mangrupikeun modél énggal urang kedah tumut kana akun upami urang hoyong headphone anu nawiskeun kualitas sora diluhurkeun. Pikeun modél headphone high-end ieu kami henteu tiasa mikir yén harga na tinggi sareng dina kasus kami "puncak" diatur ku AirPods Pro sareng dina hal ieu Jabra jauh langkung mirah -tanpa ngitung kamungkinan tawaran ti Pro- éta ceuli Apple.

nu pilihan anu béda ditawarkeun dina konfigurasi audio sareng setelan tina aplikasi Jabra Sound + anjeun sayogi pikeun alat ios y Android anu tangtosna gratis gratis, aranjeunna nambihan tambah kana pilihan audio anu sayogi. Kami henteu ngiringan setélan Jabra Elite 85t sareng pangaturan pabrik leres-leres saé.

La kualitas audio anu saé salian ti pembatalan noise Aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna saingan luhur pikeun AirPods Pro dinten ieu. Kami pasti tiasa nyarankeun aranjeunna pikeun sadaya pangguna anu milari pangalaman audio anu unggul.

Harga pangsaéna pikeun Jabra Elite 85t anjeun

Kelir, kisaran sareng harga Jabra Elite 85t

Warna Jabra Elite 85t

Urang tiasa mendakan headphone ieu dina sababaraha rupa. Kami modél di Titanium Hideung sareng sacara pribadi kuring pikir éta pasti aya pilihan anu pangsaéna, tapi ngeunaan rasa anu warna di Jabra nawiskeun kami pilihan pikeun milih antara ieu sareng: Hideung, Tambaga Hideung, Abu-abu sareng Emas Beige.

Perhatoskeun yén kotak tina headphone ieu gaduh muatan nirkabel sareng logisna cocog sareng sadaya pangecér Qi anu disertifikasi. Upami anjeun béak batré, anjeun ngan saukur tiasa nganggo basa pangisianan anu di bumi atanapi langsung nganggo kabel USB-C anu ditambihan.

Beban anu ditawarkeunana cekap pikeun sadinten latihan anu intens sareng ngeureunkeun dinten ieu. Di Jabra aranjeunna nyarios ka kami yén durasi na nyaéta sakitar 7 jam upami urang henteu nganggo pembatalan noise aktif sareng sajam kirang dina panggunaan éta. Jelas ieu bakal gumantung kana volume panggunaan sareng faktor sanésna, tapi kasarna lumayan akurat. Kami tiasa ngeusi batre Jabra ku muatan gancang sareng dina 15 menit aranjeunna bakal nyayogikeun sakitar 1 jam panggunaan harga nyaéta 229 euro sareng sacara logika urang henteu nyanghareupan headphone anu tiasa urang nyarios murah. Ieu jelas diimbangi ku kualitas headphone sareng sora anu sanggup ditepikeun. Éta ngeunaan headphone tingkat luhur. 

Pendapat editor

Jabra Elite 85t
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
229
  • 100%

  • Jabra Elite 85t
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Kualitas disada
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Pilihan sora sareng pilihan pangaluyuan sareng aplikasi
  • Bahan, desain sareng kotak kargo
  • Harga diluyukeun sareng ngémutan kualitas na

Kontra

  • Aranjeunna henteu cocog sareng aptX

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.