Lampu Logitech Litra Glow énggal, pendamping anu sampurna pikeun panyipta kontén

Logitech Litra Glow

Dinten ayeuna aya seueur pilihan cahaya pikeun streaming langsung urang atanapi nalika nyiptakeun kontén di payuneun Mac. Dina hal ieu, firma Logitech nembé ngarilis lampu Litra Glow na. Éta mangrupikeun aksésori anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun setélan pikeun nyiptakeun kontén.

Ayeuna firma Logitech parantos gaduh lampu anu didamel khusus pikeun pangguna anu langsung dina YouTube, nyiptakeun kontén naon waé dina streaming, jsb. Litra Glow anyar ieu mangrupa pendamping sampurna pikeun Logitech StreamCam, kaméra nu urang geus nempo teh review pinuh bari katukang on Abdi ti Mac sareng anu kami teraskeun ayeuna kanggo ngadamel podcast #todoApple kami.

Kamungkinan seueur anjeun parantos ngagaduhan sababaraha jinis lampu anu sami sareng ieu, tapi ukuran kompak anu ditawarkeun ku Logitech Litra Glow énggal, ditambah kana spésifikasi cahaya anu saé, ngajantenkeun, sareng hargana anu hargana, produk anu saé. Di dieu lamun urang bisa nambahan yén tina tilu B nu biasana ngomong colloquially: "Alus, nice jeung mirah". Dina naon waé, pilihan anu urang mendakan aya di pasar dibandingkeun sareng lampu ieu hargana rada langkung mahal, anu nganggap fitur unggulan ditawarkeun ku Litra Glow ieu.

Desain sareng dimensi Logitech Litra Glow énggal ieu

Lamun urang difokuskeun desain lampu urang bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun produk kalawan sababaraha finish plastik tapi teu keur kualitas goréng. Logitech sering ngagunakeun jinis bahan plastik ieu pikeun seueur produkna sareng aranjeunna leres-leres unggul dina hal daya tahan sareng kualitas.

Kami mendakan yén lampuna gaduh tab di luhur anu nyaluyukeun pikeun dirojong sapinuhna dina luhureun Mac kami sareng tahan sampurna. Desain bener-bener ati-ati pikeun detil, anjeun tiasa nyarios yén éta mangrupikeun produk Logitech kusabab kumaha gampangna dianggo sareng kusabab kumaha éta diproduksi.

Lampu na Éta sanés ageung ageung tina segi ukuran, sanés hartosna éta nawiskeun kualitas cahaya anu saé., pinuh ngonpigurasi nyarita pikeun pamaké duanana ngaliwatan software sarta kalawan tombol kapanggih dina tonggong lampu sorangan.

Desain bener ati, éta pasagi sarta ngabogaan dimensi variabel sakumaha diperlukeun ku pamaké. Ieu berkat modularitas anu ditawarkeun ku bagian handap lampu, nu ngalegaan atawa ngaleutikan nurutkeun pangabutuh jangkungna komo bisa dipisahkeun tina cahaya sorangan. Ieu ukuranana:

Kalawan monitor Gunung, extension pinuh

  • Jangkungna: 365,9 mm
  • rubak: 90,5mm
  • Jerona: 43,5mm
  • Beurat: 177 g

Tanpa dipasang monitor

  • Jangkungna: 90,5 mm
  • rubak: 90,5mm
  • Jerona: 27,5mm
  • Beurat: 99 g

Panjang kabel

  • 1,5m USB-C kana kabel USB-A

Dirancang pikeun streaming, Litra Glow mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun nyayogikeun cahaya anu optimal pikeun desktop atanapi laptop. Nampilkeun téknologi Logitech TrueSoft sareng diffuser tanpa ujung anu inovatif, Litra Glow nyertakeun subjek anjeun dina cahaya anu halus, sanjung, nyiptakeun tampilan profésional dina setting naon waé. Naha pikeun pidéo YouTube, streaming dina Twitch atanapi ngan saukur pikeun telekomunikasi, Litra Glow sok resep ka anjeun.

Kualitas cahaya anu ditawarkeun ku lampu Logitech énggal ieu

Pikeun katingali pangsaéna di payuneun kaméra, kasampurnaan warna kulit urang penting pisan. Di Logitech aranjeunna gaduh sistem anu disebut TrueSoft nu geus dijieun husus pikeun nyaangan beungeut anjeun kalawan precision total, ku kituna eusi Anjeun satia ngagambarkeun anjeun. Kalayan Indéks Rendering Warna (CRI) anu optimal, TrueSoft ngahasilkeun cahaya kualitas bioskop anu sampurna dina kaméra.

Rentang suhu warna antara 2700K - 6500K (Kelvin) kaluaran maksimal 250 lumens dioptimalkeun pikeun streaming dina méja. Éta ogé gaduh indéks rendering warna: 93 CRI (diffuser éksklusif tanpa pigura, ku kituna némbongan lengkep bodas di hareup.

Urang tiasa ngucapkeun éta setélan lampu ditawarkeun ku Logitech ieu alus teuing ku kituna urang moal bakal boga masalah nalika ngonpigurasikeun lampu dina hiji nada atanapi sejenna gumantung kana waktu beurang, lampu éksternal sarta faktor séjén anu mangaruhan aspék ieu anu jadi pajeulit pikeun ngatur dina streaming atawa video panyipta.

Sapertos sora, cahaya mangrupikeun aspék sanés anu kedah diperhatoskeun nalika nyiptakeun eusi naon waé. Kalayan Litra Glow énggal ieu, aspék lampu pikeun kalolobaan urang bakal sagemblengna direngsekeun.

Kumaha anjeun nyambungkeun sareng nganggo lampu anyar ieu

Operasi lampu Logitech énggal saderhana pisan sareng pangguna tiasa nganggo éta. Dina hal ieu dina tonggong urang mendakan port USB C nu sapinuhna cocog sareng paling alat ayeuna. Cahayana sorangan, sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, nambihan USB C panjangna 1,5m kana kabel USB A supados urang tiasa nyambungkeunana dimana waé. Lampu henteu nambihan konektor témbok, tapi urang tiasa nganggo salah sahiji alat sélulér pro atanapi port USB tina Mac urang.

Sakali kami boga lampu disambungkeun, urang kudu mencet tombol kakuatan sentral dina tonggong atawa make software langsung tina komputer urang. Mimitina kami nyarankeun make lampu langsung ngaliwatan tombol nu ditambahkeun dina tonggong ieu, éta langkung gampang sareng langkung gancang. Di sisi kami mendakan kacaangan sareng inténsitas cahaya sareng tombol sisi sanésna anu ngarobih nada cahayana sorangan, tapi langkung koneng bodas nalika kami resep. Nyaluyukeun kacaangan sareng inténsitas sareng lumens tina lampu LED tanda tangan éta gampang pisan.

Harga sareng kasadiaan Litra Glow

Ayeuna Logitech Litra Glow énggal henteu sayogi kanggo dijual langsung, reservasi diperyogikeun pikeun ngaksés éta sabab hargana murah sareng kualitas fitur parantos ngajantenkeun lampu anu ditéang pisan ku panyipta. Dina hal ieu biaya Logitech Litra Glow énggal nyaéta 69 euro.

Pendapat editor

Logitech Litra Glow
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
69
  • 100%

  • Logitech Litra Glow
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Kuantitas sareng kualitas cahaya
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain sarta betah pamakéan
  • Kualitas cahaya pikeun panyipta
  • kinerja harga alus teuing

Kontra

  • Gunungna aman tapi rada ageung pikeun ipis sababaraha Mac

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.