Apple Bagikeun Bumi Mimiti Sateuacan Trailer Goréng Pikeun Apple TV +

Serial anyar dina Apple TV + Home Before Dark

Serial salajengna pikeun premiere dina Apple TV + bakal dilakukeun dina 3 April. Ieu Bumi Sateuacan Gelap, nyaritakeun petualangan saurang wartawan ngora. Serialna parantos didamel ku Dana Fox sareng Dara Resnik. Dihasilkeun pikeun Apple TV +, éta dumasar kana kahirupan wartawan ngora Hilde Lysiak anu dibéntangan ku Brooklynn Prince.

Apple hoyong nunjukkeun kami sawangan tina séri ngaliwatan trailer munggaran anu anjeun tiasa tingali liwat saluran resmi anjeun dina Youtube. Tina naon anu parantos kami tingali, séri na katingalina saé pisan. Tangtosna, sesah upami urang ngabandingkeun sareng pilem anu judulna sami, anu ngahontal tilu Golden Globes (Jean Simmons pikeun aktris pangalusna, pilem pangsaéna, sareng Zimbalist pikeun palaku pendukung anu pangsaéna.

Bumi Sateuacan Gelap mimiti dipublikasikeun sateuacan perdana caket na di bulan April

Tanggal 3 April, Apple bakal debut na serial drama anyar dumasar kana carita saleresna wartawan ngora. Ti Brooklyn ka kota leutik janten legenda sareng ngamimitian milarian bebeneran ngeunaan kasus anu teu acan direngsekeun ku sadayana anu hoyong disumputkeun.

Pikeun ayeuna Apple ngantep kami ngagumkeun naon trailer anu pangpayunna tina séri. Di jerona urang ningali palaku protagonis badarat di kota anyar (Selinsgrove) dimana kanyataanna didasarkeun. Protagonis mimiti fokus kana netelakeun kajadian aneh anu teu aya anu hoyong nguping, sumawonna nalungtik. Dumasar kana kajadian nyata, nyaritakeun petualangan yén reporter ngora 9 taun Hilde Lysiak kedah diungkulan (The anggota bungsu tina Society of Professional Wartawan).

Kami bakal ngantosan dugi ka April pikeun ngaraos nyaman sareng pikaresepeun séri anyar ieu produksi Apple nyalira. Samentawis waktos éta anjeun tiasa teras waé ningali séri, dokumenter sareng pilem anu parantos aktip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.