Apple ngaluncurkeun Speedometer 2.0, pikeun nguji kagancangan situs wéb sareng aplikasi

spedometer2

Apple dinten ngumumkeun peluncuran Speedometer 2.0, méteran réaksi gancang yén aplikasi wéb tiasa balik ngalangkungan peramban, nyimulasikeun interaksi anu sanés sareng aplikasi anu saéna, saolah-olah éta pangguna anu saleresna.

Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta, sapertos pilihan séjén dina pasaran, terang optimalisasi halaman wéb anu khusus, kagancangan ngolahna, anu mana browser na tiasa dianggo langkung saé, wates sambungan maksimum tanpa ngalaman kacilakaan halaman, kinerja kode, jst

spedometer

Speedometer 2.0 datang ka pasar ti Apple, anu ku éta urang tiasa ngalakukeun analisa gancang tina aplikasi wéb, terang heula palaksanaan wéb, upami éta dioptimalkeun, naon anu tiasa urang tingkatkeun sareng penilaian anu sanés ngalangkungan séri tindakan simulasi anu dilakukeun patokan éta nyalira.

Dina raraga ngukur réspon halaman wéb, timna WebKit Apple parantos ngaluncurkeun versi anyar ieu 2.0, saatos vérsi na diluncurkeun ampir 4 taun ka pengker, dina 2014. Kalayan angsuran énggal ieu, para wargi ti Cupertino parantos ngalaksanakeun seueur paningkatan pikeun ngalakukeun pangukuran anu diperyogikeun dina wéb ku pangembangna.

Kalayan alat ieu, anjeun tiasa ngendalikeun sadaya jinis aplikasi wéb anu didamel nganggo seueur kerangka béda sareng anu nganggo perpustakaan basa pamrograman anu nembé ditambihan kana vérsi anyar ieu.

Sareng sadayana ieu sareng seueur deui berita, dijelaskeun dina halaman wéb resmi WebKit, Apple ngaleupaskeun alat pamungkas pikeun ngaoptimalkeun proyék wéb, aya anu saéstuna aya gunana pikeun para ahli anu damel di daérah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.