Apdet Apdet MagSafe Page 5 Taun Teras Ayeuna Ayeuna Sareng Spekulasi Ngeunaan Wangsulna

Carger MagSafe pikeun Mac tiasa uih deui ka tempat kajadian

Salah sahiji parobihan anu dilakukeun Apple dina taun-taun ayeuna dina kisaran Mac, sareng éta éta henteu cicing saé di masarakat, nyaéta ngaleungitkeun téknologi MagSafe pikeun ngeusi batre MacBooks. Téknologi ieu nempelkeun carjer ka MacBook nganggo magnét, janten upami aya tarikan anu teu kahaja, éta sacara otomatis bakal ngaleupaskeun upami MacBook kabawa mundur siga kajadian sareng teras-terasan kajadian dina laptop ayeuna, kalebet sadaya MacBook.

April kamari, kami nyebarkeun tulisan dimana urang nyarioskeun kamungkinan Apple balik deui ngenalkeun téknologi MagSafe dina MacBooks, gosip yén ayeuna kuring henteu acan nguping deui, tapi yén gerakan pangénggalna dina halaman wéb Apple tiasa mastikeun.

Halaman dukungan MagSafe

Halaman dukungan MagSafe nembé diénggalan 5 taun saatos terakhir kali diénggalan, pembaruan anu nuturkeun rumor ngeunaan peluncuran MacBook Pro kalayan téknologi mini-LED. Website Pangrojong MagSafe Éta henteu acan diénggalan ti 16 Nopémber 2016.

Dina pembaruan ieu, Apple parantos ngahapus rujukan kana panyambung tong lami (dibuleudkeun), ngapdet pitunjuk ngungkulan sareng ngaluarkeun gambar panyambungna anu langkung lami (anu bentukna tong). Teu aya inpormasi anyar atanapi rinci anu ditambihkeun anu tiasa masihan sababaraha pitunjuk ngeunaan balikna téknologi ieu kana MacBook, tapi upami urang tumut kana perkawis rumor ngeunaan hal ieu, gosipna mimiti aya.

Mark Gurman sareng Ming-Chi Kuo nyatakeun yén Apple badé ngadopsi deui téknologi MagSafe di Macs sareng fitur sanésna dina vérsi Pro, sapertos slot kartu SD, port HDMI sareng leungitna Touch Bar, touch bar anu teu kantos sumping. janten resep ku pangguna.

Upami rumor anu manja ieu leres, sigana urang henteu kedah ngantosan lami, sapertos kitu sasih Séptémber anu dipilih ku Apple pikeun ngaluncurkeun kisaran anyar ieu MacBook, MacBook anu ogé bakalan ngenalkeun kana pasar generasi kadua Apple Silicon Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.