Apple ngamutahirkeun BootCamp pikeun modél Mac anu sanés

Bootcamp-Windows8

Apple nembé nganyarkeun vérsi Bootcamp kana 5.1 tapi dina dua versi anu béda anu dasarna bénten sareng tim anu diarahkeun.

Versi munggaran bakal disertakeun ngawangun 5.1.5621 sareng éta bakal museurkeun utamina ka sadaya tim-tim anu aya ti saprak éta anu muncul di akhir taun 2013, di sisi anu sanés versi kadua parantos diterbitkeun sareng ngawangun 5.1.5640, anu dimaksudkeun pikeun sésa-sésa tim ti akhir 2013 sareng salajengna.

Pitunjuk pikeun ngaunduh sareng instalasi anu leres tiasa dipendakan dina Kaca resmi Apple. File download nyaéta file .zip janten urang bakal klik dua kali pikeun unzip éta, upami éta henteu unzip sacara otomatis.

  • Klik dua kali dina folder Boot Camp5.
  • Salin sadaya eusi file pos kana akar USB flash drive atanapi hard drive anu diformat sareng sistem file FAT
  • Nalika ngajalankeun Windows, panggihan folder Boot Camp dina média USB anu anjeun damel dina léngkah 3 sareng pencét dua kali pikeun mukakeunana.
  • Pencét dua kali pikeun ngamimitian pamasangan perangkat lunak BootCamp.
  • Nalika dipenta pikeun ngantepkeun parobihan, klik Sumuhun teras turutan pitunjuk dina layar.
  • Pamasangan tiasa nyandak sababaraha menit. Entong ngaganggu prosés instalasi. Upami instalasi parantos réngsé, klik Rengse dina dialog anu nembongan.
  • Dialog reboot sistem nembongan. Pencét Sumuhun pikeun ngalengkepan pamasangan.

Kalayan pitunjuk anu saderhana ieu urang parantos tiasa masang versi pangénggalna anu numutkeun kuring parantos diuji sigana bakal ngatasi masalah kacaangan otomatis dina Windows katambah perbaikan minor lainna.

Inpormasi lengkep - Pasang Windows 8 nganggo Bootcamp dina Mac anjeun (III): Instalasi Windows

Unduh - BootCamp 5.1.5621 / BootCamp 5.1.5640

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Manuel cenahna

    Wilujeng énjing, kuring nyobian masang Windows 7 dina Mac, dugi ka ayeuna kuring parantos tiasa ngadamel partisi sareng ngamimitian prosés instalasi Windows, masalahna nyaéta kuring henteu mendakan mouse sareng keyboard, sanés anu ti Mac atawa batur anu nyambung ku USB.
    Tiasa aya anu ngabantosan kuring.

    Salam.

  2.   hgffdnmfdfghgf cenahna

    cobian masang pérsi windows anu langkung lami teras ngapdetna

  3.   Ocniel Hernández Estrada cenahna

    Kuring gaduh MacBook Pro 13-inci 2012, JEUNG KUDU PERLU BOOT KOMPATIBEL. BOOT CAMP 5.1.5640 TEU GAMPANG

    ocniel.h.80@gmail.com