Kumisan ti pembaruan macOS High Sierra, Apple ngaleupaskeun pembaruan Safari pikeun El Capitan sareng Sierra

ikon Safari

Masalah anu dituluykeun Apple nyanghareupan sababaraha bulan terakhir teu kéngingkeun perusahaan anu berbasis di Cupertino akhir taun saé. Upami sateuacan akhir taun éta Apple anu sok aya dina lambeyna saréréa, ayeuna éta Intel sareng kerentanan anu serius nyaéta parantos kauninga dina seuseueurna prosesorna.

Sapertos anu diarepkeun, pabrik parangkat lunak ageung utamina jalma-jalma anu kedah turun damel nyobian nambalan kerentanan ieu anu parantos nempatkeun ampir unggal komputer sareng server di dunya. Apple parantos ngarilis pembaruan macOS High Siera 10.13.2 kanggo komputer anu paling modéren, tapi éta henteu ngan hiji-hijina.

Jalma-jalma ti Cupertino ogé émut yén dinten ayeuna di pasar urang tiasa mendakan sajumlah ageung Mac, sajumlah ageung, anu masih kénéh operasional. Supados teu tinggaleun aranjeunna sareng yén aranjeunna sangsara masalah kaamanan di payun kusabab kerentanan anu dideteksi dina prosesor Intel, éta parantos ngaluarkeun Safari 11.0.2 pikeun macOS Sierra sareng OS X El Capitan, versi sistem operasi Apple anu Aranjeunna pencét pasar di 2016 sareng 2015 masing-masing.

Pembaruan Safari ka vérsi 11.0.2 sayogi langsung ngalangkungan Mac App Store sareng sakali urang masangkeunana urang moal kedah ngabalikan deui Mac, saolah-olah éta kajadian sareng pembaruan kaamanan macOS High Sierra yén Apple parantos ngaluarkeun sakaligus salaku anu diarahkeun ka OS anu langkung lami. Sadaya pembaruan ieu asalna tina tangan pembaruan ios kana vérsi 11.2.2 pikeun iPhone sareng iPad, anu kalebet perbaikan kaamanan, janten ogé henteu ngan ukur disarankeun, tapi langkung wajib masang éta gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.