Pembaruan Kaamanan Mac OS X Capitan Sadia

Pamulihan-os x el capitan-0

Dinten ayeuna penting dina hal apdet dina sagala rupa produk Apple. Kuring biasana ngantepkeun sistem operasi anu lami dina partisi hard drive kuring, upami kuring butuh ku program anu lami anu henteu sayogi pikeun vérsi anu pangénggalna. Ku cara kieu kuring terang pelepasan pembaruan pikeun Mac OS X Kaptén

Tapi salah sahiji hal anu hébat ngeunaan Apple nyaéta ngurus maksimum unggal produk sareng ku éta éta hoyong ngajaga parangkat lunak pang anyarna aktip sareng dijaga. Tapi éta ogé resep ngadukung vérsi Parangkat Lunak anu langkung lami.

Apple parantos ngaluncurkeun siang ieu teh update kaamanan kadua pikeun Mac OS X Capitan. Ieu pérsi 2016-002 y Ieu dibarengan ku pembaruan Safari kana vérsi 10.0.1,  éta salaku pembaruan minor, éta ngan ukur ngabenerkeun masalah kaamanan.

macOSX_capitan_security_update Perusahaan henteu ngajentrekeun masalah kaamanan anu kalebetkeun ku pembaruan ieu. Upami anjeun pencét dina link Milarian inpormasi lengkep, Apple sacara sakedik mairan:

Dina raraga nangtayungan palanggan kami, Apple moal nyingkab, ngabahas, atanapi mastikeun masalah kaamanan dugi ka panilitian parantos dilakukeun sareng révisi atanapi vérsi anu sayogi sayogi.

Pembaruan kaamanan sateuacanna pikeun Mac OS X Kaptén lumangsung tanggal XNUMX Séptémber, ngabenerkeun kasalahan sareng ngantepkeun sistem dijagi sateuacan datangna Mac OS Sierra.

Pembaruan peryogi ngabalikan komputer. Sanaos kitu, Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganyarkeun gancang-gancang pikeun ngahindarkeun panyusud dina Mac kami. Upami anjeun parantos ngémutan béwara, dina sababaraha menit éta bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan pembaruan ieu. Émut yén upami anjeun teu hoyong ngapdet ayeuna, anjeun bakal salawasna nunjukkeun yén bakal ngingetan sajam atanapi nyobian masangkeunana wengi ayeuna. Kuring nyarankeun pilihan ieu, sabab éta bakal diénggalan nalika urang bobo sareng urang bakal mendakan peralatanna pas urang ngamimitian damel énjingna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.