Apple mutahirkeun Final Cut Pro, iMovie, Compressor sareng Motion dina waktos anu sami

Final Cut Pro X

Poe ieu Apple parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun Final Cut Pro, iMovie, Compressor, sareng Motion. Kalayan sadayana ayeuna aya kanggo diunduh ti Mac App Store. Nalika pembaruan nyalira henteu nambihan fitur-fitur anyar anu hébat, éta sadayana ngalereskeun bug sareng ningkatkeun kestabilan unggal program. Éta panasaran yén pembaruan parantos sumping dina waktos anu sami dina program ieu. Upami anjeun ngagaduhan kaopat, anjeun kedah nyayogikeun diri kasabaran pikeun ngapdet sakaligus. Tapi naha éta, vérsi énggal kalayan paningkatan sok janten berita anu saé.

Wartawan anu khusus kana téknologi sareng sistem operasi Apple, Aaron Zollo nyebarkeun dina akun Twitter na anu ngamutahirkeun program Final Cut Pro, iMovie, Compressor sareng Motion aranjeunna parantos sumping dina waktos anu sami ka toko Apple.

Kasimpulanana parobihan lengkep kalebet tiap aplikasi sapertos kieu:

iMovie 10.2.3

  • Ngalereskeun sababaraha masalah éta tiasa lumangsung nalika ngimpor proyék ti iMovie pikeun ios, sapertos:
    • Hurup tiasa robih nalika nganggo gaya Judul Geser sareng Chromatik
    • Judul anu langkung lami tiasa ti hiji garis dugi ka dua garis
    • Saringan tiasa dipiceun tina klip
    • Sababaraha proyék panginten henteu janten masalah
  • Ngalereskeun masalah dimana ngarobah nami kajadian dina tampilan "Sadaya Kajadian" tiasa nyababkeun nami anu sami ditampilkeun salah pikeun acara anu béda
  • Ngawengku perbaikan stabilitas jeung réliabilitas

Final Cut Pro 10.5.2

Tinjauan pembaruan ieu saderhana, ampir siga pembaruan nyalira: Stabilitas sareng reliabilitas ningkat

Komprési 4.5.2

  • Ngawengku dina setélan proxy HEVC anu dioptimalkeun pikeun dipaké dina Final Cut Pro
  • Ditambahkeun Perbaikan UI pikeun macOS Big Sur
  • Ngawengku stabilitas sareng reliabilitas ningkat

Gerak 5.5.1

  • Tambihkeun a pilihan réduksi anyar otomatis kana tab Desain
  • Ngawengku rPerbaikan UI pikeun macOS Big Sur
  • Ngawengku stabilitas sareng reliabilitas ningkat
Final Cut Pro (AppStore Link)
Final Cut Pro329,99 €
iMovie (AppStore Link)
iMoviebebas
Compressor (Tautan AppStore)
Compressor54,99 €
Gerak (Tautan AppStore)
gerakan54,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.