Apple ngamutahirkeun Logic Pro X sareng MainStage

logika-pro-x

Apple ngaluarkeun versi anyar tina Logic Pro X 10.2 sareng MainStage 3.2 kalayan kabaruan anu kawéntar pikeun nambihan pangrojong pikeun synthesizer onta-logo anu terkenal kaala sataun katukang ku perusahaan Cupertino, Alchemy Camel Audio. Tapi salian ti dukungan ieu, éta ngalereskeun masalah stabilitas alit sareng gangguan fungsi tina vérsi sateuacana.

Dua aplikasi ayeuna ngahijikeun Sorotan dina hal fungsi anu sayogimodul synthesizer state-of-the-art kalayan rupa-rupa generator sora, langkung ti 3000 prasetél pikeun sadaya jinis musik éléktronik (jogét, hip hop, rock and soundtrack) panyungsi prétét internal pikeun milarian kecap konci pikeun sora anu leres leres gancang éta cocog sareng téknologi Force Touch anyar anu ditambihan dina Macbooks, éta nambihan langkung ti 1.000 Loop anyar kalayan sababaraha alat sareng seueur deui.

logika-pro

Ieu beja anu sanésna ditambihkeun dina katerangan aplikasi di toko Mac:

  •  Kontrol kinerja, sapertos Transform Pad, ngajantenkeun gampang ngajajah sareng ngarobih sora
  • Kamampuhan ngagabungkeun dugi ka opat modul synth pikeun nyiptakeun sora multi-lapisan kompléks
  • Osilator analog virtual anu sampurna nyiptakeun sora synthesizer ikon
  • Pilihan lega saringan modél analog sareng épék khusus pikeun ngahasilkeun sora karakter klasik sareng pajeulitna nada
  • Langsung, nyiptakeun instrumen dinamis kalayan langkung ti saratus sumber modulasi kalebet amplop LFO, AHDSR sareng MSEG fléksibel sareng sékser séks
  • Cara anyar pikeun ngamanipulasi sareng ngagabungkeun conto nganggo kumpulan pakakas variasi sareng resyntésis
  • Ngimpor instrumen EXS24 atanapi nyiptakeun instrumen anyar nganggo sét komprehensif fungsi sampler
  • Kamampuhan nerapkeun arpeggiator mandiri pikeun masing-masing tina opat sumber sora pikeun ngarobih kord saderhana kana pagelaran anu rumit
  • Bank épék built-in kalayan reverb, modulasi, reureuh, komprési, sareng rupa-rupa épék distorsi
  • Kadali pinter anyar nganggo tab Pad Pad sareng X / Y pikeun alat Alchemy
  • Kamampuh ngabagi eusi langsung dina Apple Music Connect
  • Nyiptakeun ikon lagu khusus tina file gambar
  • Kasaluyuan sinkronisasi anu langkung saé sareng alat MIDI éksternal berkat pilihan jam MIDI anu diperpanjang

Dua aplikasi sayogi pikeun diunduh ti Mac App Store sareng kami émut yén upami ku alesan naon waé vérsi énggal ieu henteu muncul dina Mac anjeun, anjeun tiasa ngaksésna tina Mac App Store nyalira> Pembaruan atanapi tina ménu la App Toko.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Aplikasi na henteu sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.