Apple ngamutahirkeun Safari, Java, iPhoto sareng Aperture

Safari-Aperture-Java-0

Ayeuna Mac AppStore parantos masihan lampu héjo kana tilu pembaruan utama. Dimimitian ku Safari pikeun OSX Mountain Lion dugi ka vérsi 6.0.4 sareng utamina ngamungkinkeun pangguna ngajalankeun modul java dina unggal halaman wéb sacara mandiri ti anu sanés. Kami ogé ngagaduhan update se Safari tapi waktos ayeuna ka 5.1.7 kanggo OS X Snow Leopard kalayan stabilitas sareng paningkatan kinerja, anu pangguna kalayan komputer anu langkung lami bakal ngahargaan. Di sisi séjén kami ningali yén ogé aya pembaruan pikeun printer sareng scanner HP, khususna versi 2.14, kalayan integrasi modél HP anu sanés sareng paningkatan umum dina supir.

Kami teraskeun sareng Java, anu diénggék kana 1.0.6_45 diidéntifikasi salaku »Java pikeun OSX 2013-003 1.0 ″ anu bakal sayogi pikeun OS X Lion 10.7 atanapi sistem anu langkung luhur kalayan perbaikan kaamanan saatos ditutupan sababaraha bug, pembaruan ieu bakal nganonaktifkeun versi java sateuacanna dina peramban anu dibéré résiko anu ditimbulkeun, sareng bakal ngadesek pangguna pikeun masang vérsi anu pang anyarna pikeun modul anu sayogi, nyaéta nalika urang muka situs wéb anu ngagunakeun Java éta bakal nyungkeun kami masang modul «leungit".

Safari-Aperture-Java-1

iPhoto antukna buka versi 9.4.3 kalayan berita anu béda,

  • Poto streaming tiasa dipupus tina Galeri Foto ku nyeret kana sampah
  • Poto Streaming tiasa diekspor ti Galeri Foto nganggo paréntah Ékspor dina ménu File
  • Gambar RAW anu diimpor sacara manual tina My Photo Gallery ayeuna tiasa diedit
  • Ngalereskeun bug anu tiasa nyababkeun kasalahan pikeun sacara manual muter poto sareng némbongan henteu dijagaan nalika Galeri Foto dibagi
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun iPhoto kacilakaan nalika nyingkronkeun sareng Facebook
  • Ngabéréskeun masalah anu tiasa nyababkeun téks Kalénder nembongan dina ukuran font anu lepat
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun albeum ngagaduhan nomer halaman anu salah saatos ngarobih dua halaman
  • Ngawengku perbaikan stabilitas

Fokus kana Aperture 3.4.4Hayu urang tingali koréksi naon anu disayogikeun dibandingkeun sareng vérsi anu sanés,

  • Ngungkulan masalah anu tiasa nyababkeun Aperture ditutup sacara teu disangka-sangka nalika ngimpor gambar
  • Gambar RAW dina Nikon P7700 ayeuna ditampilkeun leres dina jandela impor
  • Thumbnail kalayan nami langkung panjang ti 250 karakter ditampilkeun leres
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun sababaraha kotak peringatan, anu muncul nalika albeum wéb disingkronkeun saatos ditunda
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun Aperture nutup teu disangka-sangka nalika unggah poto tina galeri poto
  • Poto anu dibagi dina Aliran ku pangguna anu diulem ayeuna tiasa ngagulung poto éta kalayan leres
  • Ngawengku stabilitas sareng pamutahiran kinerja

Inpormasi lengkep - Sumputkeun pembaruan parangkat lunak dina OS X

Sumber - 9to5Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.