Apple bakal milari pabrik pikeun Apple Watch 2

apel-nonton-2-rend

Sanaos éta mangrupikeun data "rahasia" ti Apple, nalika urang ningali penjualan Apple Watch urang sadayana jelas yén éta tiasa dianggo anu parantos payu kalayan saé tapi henteu sigana ogé kaleuleuwihi. Budak Cupertino tetep nyumput angka penjualan kanggo jam tangan munggaran perusahaan sareng éta jelas yén aranjeunna sigana henteu nunjukkeun minat nyebarkeunana ogé, tapi ayeuna yén periode taun dimana kado nyaéta urutan dinten parantos caket, kami yakin yén angka ieu bakal ningkat sareng hiji dinten Apple bakal nyebarkeun aranjeunna.

Jelas ayeuna yén rumor ngeunaan versi kadua dugi ka tempat kajadian sadayana robih. Numutkeun kana rumor ieu Apple hoyong gaduh versi kadua jam tangan anu sayogi saat usum panas 2016 - sahenteuna pikeun nagara-nagara gelombang mimiti diluncurkeun - sareng ieu bakal hartosna produksi massal. Pikeun ieu aranjeunna bakal milari pabrik énggal salian ti anu anjeun ayeuna kedah kumpulkeun alat anu ayeuna.

apel-nonton-anyar-modél

Sigana mah salian ti Quanta Computer, generasi kadua jam ieu tiasa asalna pabrik anu dipikaterang ku Apple kalayan anu anjeun kantos damel. Perusahaan-perusahaan ieu nyaéta Foxconn Wistron atanapi Inventec sareng anu sanésna ... Présidén Quanta nyalira, Barry Lam, ngajelaskeun padamelan anu kalibet dina ngarakit jam tangan anu ayeuna sareng henteu langsung nyungkeun bantosan, tapi nganuhunkeun pisan. Waktu pangiriman sareng tekanan ti perusahaan nyalira kedah kuat sareng éta sababna negosiasi sareng pabrik sanés pikeun ngabantosan éta dina méja.

Warta yén arloji kadua pikeun arloji ieu dikabarkan mawa dasarna dina pakakas interiorna, jadi masalah desain anyar ngaleungit sareng ieu bakal mempermudah pengumpulanana. Salami pangguna akhir henteu memperhatoskeun parobihan ti hiji pabrik ka pabrik anu sanés, Ieu langkung seueur masalah logistik tibatan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)