Apple bakal nawiskeun 6 bulan gratis Apple Music dina sababaraha modél Fiat sareng Volkswagen

Apple neraskeun perangna sareng Spotify, pelopor dina mayar biaya bulanan kanggo ngupingkeun katalog musik anu lengkep pisan streaming. Pindah terakhir anu aranjeunna parantos dilakukeun ti Cupertino éta aya hubunganana sareng Apple CarPlay, Apple Music sareng mérek anu béda dina sektor otomotif: Fiat sareng Volkswagen.

Tétéla, pangguna Amérika Kalér anu hoyong mésér mobil anyar sareng éta milik salah sahiji dua raksasa sektor otomotif, bakal ngagaduhan kaunggulan upami aranjeunna resep ka musik. Sakumaha anjeun terang, janten beuki sering aya sistem infotainment lengkep dina mobil anu nyambung ka terminal kami sareng kami tiasa ngaraosan jasa anu béda ti layar rampa dina dasbor. Salah sahiji sistem anu paling populér nyaéta Apple CarPlay sareng ayeuna janten beuki umum ningali éta damel di jero mobil. Nya, upami anjeun mutuskeun milih modél Fiat atanapi Volkswagen kalayan sistem ieu, Apple bakal masihan anjeun 6 bulan Apple Music.

Ati-ati, sabab promosi ieu bakal ngan — samentawis ieu - sah di Amérika Serikat nalika urang nyarioskeun Fiat / Chrysler; Euweuh anu kadéngé ti sésa pasar. Ogé, dina hal ieu Kami nyarioskeun naon anu bakal dilarapkeun ka sakumna kelompok; nyaéta: Chrysler, Dodge, FIAT, Jeep.

Sedengkeun, Volkswagen bakal ngajantenkeun perjanjian ieu efektif di Éropa dugi ka 1 Méi. Atanapi teu ditangtoskeun naha kaayaan ieu bakal diperpanjang ka sadaya armada kendaraanna atanapi ngan ukur bakalan disayogikeun pikeun sababaraha modél. Tangtosna, éta moal diperpanjang ka grup Volkswagen (Audi, Porsche, SEAT, Skoda), tapi ngan ukur bakal dilakukeun épéktip dina mérek.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun pangguna anu parantos ngaraosan Apple Music dina komputer Cupertino anjeun, anu bakal dilakukeun ku mérek anu béda nyaéta mayar anjeun 3 bulan jasa musik di streaming. Kalayan gerakan ieu, anu diusahakeun ku Apple nyaéta saatos genep bulan langganan gratis ieu, langkung ti hiji pangguna tetep dina platform sahingga meunang taneuh ngalawan Spotify, anu ngagaduhan, numutkeun ka WSJ, ti 71 juta pangguna bayaran dibandingkeun sareng 36 juta anu dipibanda ku Apple Music.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.